Există şapte tipuri de sâni: cum arată sânii „de est-vest” şi de ce unele femei au sânii asimetrici FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sânii unei femei sunt, pentru bărbaţi, o minune a naturii indiferent de formă, cei mai mulţi dintre reprezentanţii sexului puternic fiind de-a dreptul fascinaţi de bustul feminin. Un brand de lenjerie intimă a împărţit însă obiectul admiraţiei în şapte categorii, după mărime şi formă.

Compania de lenjerie intimă pentru femei Third Love a stârnit confuzie printre reprezentanţii sexului puternic îndrăgostiţi de sânii femeilor, dar mai ales printre posesoarele decolteurilor senzuale, potrivit portalului de ştiri buzzfeed.com. 

Deşi cei mai mulţi dintre bărbaţi consideră bustul feminin atrăgător indiferent de formă sau mărime, urmând aceste considerente, brandul american a făcut o clasificare în urma căreia au rezultat şapte tipuri diferite de sâni. 

„Doamnelor, toţi sânii sunt minunaţi. Cred că un comediant faimos a spus, la un moment dat, că odată ce ai văzut o pereche de sâni, vei vrea să le vezi pe toate câte există”, le-a liniştit un comentator pe femei. „Nu am văzut niciodată sâni urâţi. Toate femeile sunt minunate”, a completat un altul.

Primii pe listă sunt sânii în formă de clopot, mai subţiri la bază şi mai plini în partea de jos. 

image

FOTO Buzzfeed

Următorii sunt sânii asimetrici – un sân este mai mare, iar altul mai mic. Diferenţa nu este întotdeuna vizibilă, însă există şi excepţii. Aceasta este însă o formă foarte comună în rândul femeilor. Printre cauzele acestei diferenţe se numără genetica, astfel că, dacă o femeie din familie a avut sânii de mărimi diferite, riscul apariţiei acestei asimetrii se transmite pe cale ereditară. O altă cauză sunt hormonii care, în perioada pubertăţii, când există fluctuaţii mari ale acestora, transformă corpul. Unele tranformări din cazul sânilor se opresc înainte ca aceştia să ajungă la dimensiuni egale.

image

FOTO Buzzfeed

Sânii „zvelţi” au de obicei sfârcurile orientate în jos şi o mărime medie, spre mică.

image

FOTO Buzzfeed

Sânii în formă de lacrimă sunt versiunea mai voluminoasă a sânilor „zvelţi”. Au, aşadar, sfârcurile orientate în jos, însă sunt mai mari. „Am peste 45 de ani, doi copii şi încă am nişte sâni grozavi, în formă de lacrimă. Nu mă judecaţi, sunt tot ce mi-au rămas”, se mândreşte, mai în glumă, mai în serios, o comentatoare.

image

FOTO Buzzfeed

Sânii laterali sunt plini, cu o distanţă relativ amplă între ei.

image

FOTO Buzzfeed

Sânii „de est-vest” sunt asemănători cu sânii laterali, din punct de vedere al formei, însă în cazul acestora sfârcurile sunt orientate spre exterior.

image

FOTO Buzzfeed

Sânii rotunzi sunt la fel de plini la bază, cât şi în partea de sus. 

image

FOTO Buzzfeed

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite