Duşurile frecvente îţi influenţează viaţa sexuală

Duşurile frecvente îţi influenţează viaţa sexuală

Duşurile frecvente elimină uleiurile naturale din corp, fiind de preferat evitarea lor înainte de o partidă de sex.

Oricine şi-ar dori să fie îngrijit şi să se simtă bine în propria piele înainte de o noapte romantică în doi. Dar cum ar fi dacă ai afla că duşul de dinainte îţi va compromite seara? Află motivele pentru care nu e bine să faci duş înainte de sex.

Îţi usucă pielea

Dacă te speli înainte, s-ar putea ca pielea ta să nu mai fie la fel de hidratată şi plăcută la atingere şi să îşi piardă din fineţe. Duşurile frecvente elimină uleiurile naturale din corp, de aceea ar fi indicat să le eviţi înainte de a fi mângâiată. 

Săpunurile te fac mai puţin atrăgătoare

Te-ai gândit vreodată că săpunul sau gelul de duş parfumat s-ar putea să nu fie pe placul partenerului tău? Când vine vorba de miros, bărbaţii sunt extrem de sensibili şi, de cele mai multe ori, ei nu suportă aromele dulci şi puternice. La nivelul subconştientului, senzaţia neplăcută le poate afecta starea de spirit, în aşa fel încât să nu îşi mai dorească să facă sex. 

Descoperă alte motive pentru care duşurile frecvente îţi afectează viaţa sexuală pe clickpentrufemei.ro.

 

Aşa poţi avea o viaţă sexuală excelentă!

Zodia lui îţi „spune” ce apetit sexual are

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările