Dragoste la bordul unui avion: o tânără a captivat mii de internauţi cu un live text în care a relatat începutul unei poveşti de iubire între doi străini din faţa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Texas a reuşit să ţină cu sufletul la gură mii de internauţi prin postările sale de pe Twitter în care a detaliat ceea ce părea să fie începutul unei poveşti de dragoste între doi tineri, aflaţi în imediata ei apropiere, la bordul unui avion.

Rosey Blair şi prietenul ei s-au îmbarcat într-un avion care urma să-i ducă în Dallas, Texas. Cei doi nu aveau locuri unul lângă celălalt, aşa că a Rosey a rugat o pasageră să facă schimb de locuri. Pasagera a acceptat, iar Rosey a glumit spunând că „poate persoana lângă care va sta va fi iubirea vieţii ei“, relatează indy100, potrivit Digi 24. Ceea ce nu ştia Rosey era că gluma sa avea să se transforme chiar în realitate.

Astfel, femeia s-a aşezat în faţa sa, chiar  lângă un bărbat. Rosey a observat imediat chimia între cei doi şi a decis să o „documenteze“ în timp real pe Twitter, făcând deliciul internauţilor.

   

După ce a relatat pe scurt situaţia, Rosey a observat cum „cei doi pasageri din faţa ei au început să flirteze“.

„Amândoi sunt atrăgători şi au început să discute, să discute şi să-şi zâmbească şi nici nu am decolat încă. Sper să se îndrăgostească“, scrie martora într-un prim mesaj.

„Ghiciţi despre ce vorbesc non-stop de când am decolat. Amândoi lucrează ca antrenori personali şi amândoi sunt vegetarieni. Şi-au atins mâinile de câteva ori. Niciunul dintre ei nu pare să fie căsătorit“, adaugă Rosey la scurt timp.

La scurt timp, zeci de mii de oameni au început să urmărească postările tinerei de pe Twitter şi să reacţioneze la ele.

„Ea s-a dus până la toaletă cu părul prins şi s-a întors cu el desfăcut. Acum ea îi cere nişte sfaturi despre fitness“, a scris Rosey.

„Acum cei doi şi-au cumpărat un baton de proteine pe care îl impart“, a  continuat tânăra. 

„Acum ea îi arată fotografii cu membri ai familiei ei“, relatează într-un alt tweet.

Pentru a ţine lumea la curent cu ce se întâmplă între cei doi, Rosey a plătit chiar şi pentru extra Wi-fi. Mulţi dintre internauţi i-au trimis mesaje lui Rosey, mulţumindu-i pentru că distribuie povestea şi anunţând-o că aşteaptă cu nerăbdare noi postări despre cei doi pasageri.

„Informaţie de ultima oră. Tocmai au plecat împreună către aceeaşi toaletă în acelaşi timp“, arată Rosey într-un alt mesaj.

„Acum ea şi-a sprijinit capul pe umărul lui pentru o secundă“, a completat câteva minute mai tărziu.

Rosey şi-a dat seama că cei doi au început să se urmărească unul pe celălalt pe Instagram. De asemenea, ea a publicat o fotografie cu cei doi plecând împreună, după ce au coborât din avion.

„O să se îndrăgostească, o să se căsătorească şi vor avea copii“, a concluzionat optimistă şi visătoare Rosey.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite