Dragoste pe bani: şi-a reîntâlnit iubirea după ce a scris o declaraţie de amor pe o bancnotă de 20 de euro

Dragoste pe bani: şi-a reîntâlnit iubirea după ce a scris o declaraţie de amor pe o bancnotă de 20 de euro

„Christy, tu ai fost dintodeuna alesul. Găseşte-mă! Megan X‟FOTOGRAFII Daily Mirror

Se spune că banii nu pot cumpăra dragostea, dar cu siguranţă pot aduce doi amorezi împreună. Este cazul a doi irlandezi, care s-au regăsit după ce femeia a scris o declaraţie de dragoste pe o bancnotă de 20 de euro, în speranţa că aceasta va ajunge la bărbatul iubit.

Mesajul scris pe bancnota de 20 de euro i l-a adus lui Megan, o tânără irlandeză, pe bărbatul vieţii ei înapoi. O altă femeie, Denise O’Reilly, a fost cea care a găsit bancnota însemnată de amor cu mărturisirea: „Christy, tu ai fost dintotdeauna alesul. Găseşte-mă! Megan X‟. 

O romantică incurabilă, aceasta a fotografiat banii şi a postat imaginea pe internet, însoţită de descrierea: „Am găsit asta în poşeta mea în această dimineaţă. Christy, te iubeşte! Mergi şi caută-ţi fata! Distribuiţi mai departe, oameni buni”. 
 
Deşi anumite detalii din această poveste de dragoste lipsesc, potrivit „Daily Mirror” cei doi amorezi s-au reîntâlnit. Postarea a fost distribuită de peste 15.000 de persoane, iar în scurt timp un tânăr muzician din Dublin i-a scris lui Denise, spunându-i că a luat legătura cu Megan şi că totul este perfect. „Mulţumesc enorm că ai postat mesajul”, a mai scris bărbatul. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările