Dorinţe sexuale ascunse ale femeilor: ce-şi doresc în pat, dar nu au curajul să spună

Dorinţe sexuale ascunse ale femeilor: ce-şi doresc în pat, dar nu au curajul să spună

Dorinţe secrete ale femeilor. FOTO mybioinfinity.blogspot.com

Adesea, femeile îşi învinovăţesc partenerii pentru că nu se simt bine în pat, dar uită partea lor de vină. Fiecare femeie are dorinţe sexuale ascunse pe care cu greu le poate împărtăşi iubitului sau soţului, de teamă că ar putea fi judecate greşit. Însă tocmai satisfacerea acestor fantezii le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc.

Publicaţia online askmen.com a trecut în revistă cu ajutorul specialiştilor în probleme se cuplu acele dorinţe sexuale ascunse ale femeilor, care ar putea să transforme viaţa de cuplu în mod pozitiv, dacă reprezentantele sexului frumos şi-ar lua inima în dinţi şi le-ar spune partenerilor ce-şi doresc cu adevărat.

Dorinţe sexuale ascunse ale femeilor: sex agresiv

În cazul multora dintre femeile cu care au discutat terapeuţii intervievaţi de askmen.com s-a evidenţiat preferinţa pentru un act sexual ceva mai agresiv, indiferent dacă implică legarea, pălmuirea peste fund, trasul de păr etc. 

Dorinţe sexuale ascunse ale femeilor: vorbitul obscen

Chiar dacă multor bărbaţi le vine greu să creadă, multe femei sunt excitate de partenerii care descriu cât mai plastic ce şi-ar dori să le facă în pat sau cât de bine se simt în timpul actului sexual.

Dorinţe sexuale ascunse ale femeilor: să fie tratată ca o prostituată

După cum s-a exprimat una dintre pacientele terapeuţilor: „M-am săturat să fiu mereu fiinţa aia senibilă în dormitor, să fiu mereu gingaşă, ier el să facă dragoste tandru cu mine. Uneori simt nevoia de sex sălbatic, fără menajamente, să-mi vorbească de parcă atunci m-a cunoscut şi nu-l interesează prea mult sentimentele mele. Să mă zăpăcească şi să-mi spună să trac ori de câte ori vreau să-i spun ceva.“  

Fanteziile în care femeile vor să fie tratate ca şi cum ar fi prostituate se numără printre cele mai frecvente roluri erotice, au explicat psihologii pentru askmen.com. Iar acest lucru s-ar datora în mare parte influenţei filmelor porno. În definitiv, notează askmen.com, există mai multe femei decât am vrea să credem care doresc în secret să fie tratate ca nişte prostituate în dormitor, măcar din când în când şi în anumite limite stabilite cu partenerii. Pe de altă parte, acestea se tem că dacă se vor comporta în acest fel, bărbaţii lor vor ajunge să le trateze la fel şi în afara dormitorului.

Dorinţe sexuale ascunse ale femeilor: mai mult sex oral

Multe dintre femeile care le fac sex oral partenerilor aşteaptă, în zadar, ca aceştia să depună acelaşi efort pentru a le satisface în acelaşi mod. În acelaşi timp, femeile tânjesc să primească din partea partenerilor un semnal că le place la nebunie felul în care fac sex oral, nu neapărat laude verbale, ci măcar gemete de plăcere. Acest tip de manifestare are darul de a le excita în timp ce prestează un act sexual destul de obositor.

FOTO p.gr-assets.com

Dorinţe sexuale ascunse ale femeilor: să se afle în centrul atenţiei

Nu este vorba despre romantism aici, ci mai clar despre felul în care partenerul se concentrează pe ceea ce face pentru a-i produce plăcere. Alternarea sexului oral cu stimularea manuală şi penetrarea, toate acestea combinate cu muşcături fine ale sfârcurilor, pe interiorul coaspselor, săruturi pe tot corpul, mângâieri, femeile adoră să fie stimulate în zeci de moduri, iar senzaţiile de plăcere să le asalateze din toate direcţiile, nu numai din zona vaginală.

Dorinţe sexuale ascunse ale femeilor: să fie sărutate mai mult

La capitolul dorinţe sexuale ascunse ale femeilor se încadrează şi faptul că-şi doresc să fie sărutate mai mult în timpul actului sexual, ceea ce bărbaţii renunţă să mai facă mai ales în relaţiile mai vechi de un an sau doi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: