Diferenţa dintre iubire şi ataşament

Diferenţa dintre iubire şi ataşament

Egoismul într-o relaţie e semn de ataşament, nu de iubire.

Oamenii spun adesea că ideea de iubire este diferită pentru fiecare persoană, dar ei confundă dragostea şi atracţia cu iubirea adevărată. Există câteva semne clare care te pot ajuta să înţelegi că iubirea şi ataşamentul sunt într-adevăr diferite, şi anume:

Iubirea este dezinteresată, ataşamentul este egoist

Când eşti îndrăgostit/ă de cineva, faci tot ce este posibil ca să fiţi fericiţi. În schimb, când este vorba de ataşament, te concentrezi asupra propriei fericiri. Nu îţi pasă dacă partenerul/partenera nu zâmbeşte. Însă iubirea dintre două persoane este despre crearea celor mai fericite momente, despre bucuria ta care este şi bucuria lui. 

Iubirea nu implică egoul, ataşamentul da

Când formezi o relaţie cu o persoană pe care o iubeşti cu adevărat, vă doriţi să aveţi parte numai de fericire. Mici certuri nu duc la despărţiri, ci provoacă mai târziu râsete. Însă, în cazul ataşamentului faţă de o persoană, orice conflict devine o lovitură a ego-ului şi duce la ruperea legăturii.

Află cum se deosebeşte iubirea de ataşament pe clickpentrufemei.ro. 

 

Ce zodii îşi vor găsi marea iubire în 2018

Iubire fără graniţe

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările