De ce soţul meu îşi doreşte sex în trei

De ce soţul meu îşi doreşte sex în trei

De ce soţul meu îşi doreşte sex în trei FOTO Daily Mail

De ce soţul meu îşi doreşte sex în trei?, este o întrebare care frământă multe soţii. Ménage à trois sau sexul în trei este una din cele mai populare fantezii sexuale, mai ales în rândul bărbaţilor. Nu toate partenerele sunt însă gata să-şi împartă perechea cu o altă femeie, dar înţelegerea acestei dorinţe este foarte importantă şi primul pas spre o relaţie amoroasă mai deschisă.

De ce soţul meu îşi doreşte sex in trei: una nu este de ajuns?

Dorinţa unei partide de sex în trei încolţeşte de timpuriu în cazul bărbaţilor, potrivit psihologului Seth Meyers. Dacă în adolescenţă băieţii îşi doresc doar să facă sex, la maturitate dorinţele lor se schimbă. „La 20 şi 30 de ani, libidoul bărbaţilor le «cere» să-şi valideze masculinitatea şi atractivitatea prin cât mai mulţi parteneri sexuali. Aceasta este perioada în care îşi doresc cu disperare o partidă de sex în trei, mai ales dacă nu sunt îngrădiţi de barierele unei relaţii”, spune Meyers, potrivit „Psychology Today”.
 
Acest lucru nu înseamnă că, dacă un bărbat căsătorit visează la o a treia femeie în dormitorul conjugal, soţia nu îi este de ajuns. Chiar dacă bărbaţii trecuţi de 40 de ani nu îşi doresc, de obicei, partide de sex în trei sau în grup, fantezia este în continuare ispititoare şi excitantă pentru ei. 
 

De ce soţul meu îşi doreşte sex în trei? dăunează o a treia persoană în dormitor unei relaţii?

Sexul în trei nu este periculos pentru o relaţie dacă se întâmplă din dorinţa ambilor parteneri. Într-un cuplu în care exclusivitatea parteneriilor este foarte importantă pentru cel puţin unul dintre ei ar putea avea, însă, efecte negative. „Relaţia bună pe care o aveţi poate fi periclitată în măsura în care aţi putea avea resentimente din cauza experienţei în care soţul v-a atras şi pe care nu v-aţi dorit-o”, spune psihologul Dorin Victor Vasile pentru psihoterapie.net.
 
În unele cazuri, sexul în trei poate fi „scânteia” care reaprinde o relaţie intrată sub umbra plictiselii şi a monotoniei. Cu toate acestea, o asemenea experienţă este potrivită doar cuplurilor cu o legătură puternică şi deschisă, care ştiu exact ce presupune această experienţă şi care sunt limitele ei. 
 
„Nu ar trebui să acceptaţi participarea la această experienta în cazul în care contravine grav dorinţelor şi nevoilor dumneavastră. Dacă această experienţă vă poate periclita sau întări relaţia depinde în cea mai mare măsură de clarificarea tuturor acestor lucruri”, a mai spus pshologul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările