De ce unele perechi de zodii se ceartă tot timpul

De ce unele perechi de zodii se ceartă tot timpul

Motivul pentru care aceste cupluri se luptă atât de mult este că unul îmbrăţişează vulnerabilitatea, în timp ce partenerul se îndepărtează tocmai din acest motiv. În loc să fie capabil să vorbească deschis despre ceea ce îi deranjează, preferă să îşi exprime nemulţumirile prin conflict, ceea ce îi frustrează extrem de tare.

Berbec şi Capricorn
Nerăbdarea şi impulsivitatea Berbecului nu pare să se completeze prea bine cu grija exagerată şi cu personalitatea sensibilă ale Capricornului. Este ca şi cum am pune împreună ulei şi apă. Sigur, le puteţi agita şi se vor amesteca puţin, dar la scurt timp vor începe să se separe. Capricornul tinde să abordeze problemele într-un mod mai rezervat, în timp ce Berbecului îi place să facă totul direct şi la obiect. Această formă de a acţiona îl face pe sensibilul Capricorn să se simtă sufocat în relaţie, interacţiunea ducând la multe certuri în cuplu, potrivit astrologilor de la yourtango.com

Taur şi Vărsător
Taurul este foarte tradiţionalist când vine vorba de întâlniri, preferând să vorbească despre bani, stilul în care îşi doreşte să trăiască alături de partener/parteneră şi planuri de viitor. Vărsătorului, pe de altă parte, nu-i place să se supăună regulilor societăţii, preferând să ia lucrurile aşa cum vin. Motivul pentru care acest cuplu se luptă atât de mult este că Taurul îmbrăţişează vulnerabilitatea, în timp ce partenerul său se îndepărtează tocmai din acest motiv. În loc să fie capabil să vorbească deschis şi cu calm despre ceea ce îl deranjează, Vărsătorul preferă să îşi exprime nemulţumirile prin conflict, ceea ce îl frustrează extrem de tare pe partenerul său.

Gemeni şi Peşti
Peştii sunt cei care luptă să-şi înţeleagă partenera/ul, ajungând până la urmă să cedeze. Gemenii pot fi destul de incoerenţi, neliniştiţi şi contraintuitivi în exprimarea trăirilor, ducând la un conflict interior al Peştilor, care preferă conversatiile profunde. În ochii Gemenilor însă, Peştii sunt cei care nu înţeleg cursul firesc al lucrurilor. Pestii au tendinţa de a vorbi foarte mult despre ei înşişi, lucru care duce doar la conflicte şi distanţare între parteneri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: