Cum menţii vie pasiunea în cuplu: psihologul Gáspár György a vorbit la Adevărul Live despre secretele unei relaţii de durată

Cum menţii vie pasiunea în cuplu: psihologul Gáspár György, despre secretele unei relaţii de durată 

Este dovedit ştiinţific faptul că dorinţa sexuală se reduce treptat în primii ani de relaţie. Unde şi de ce se pierde pasiunea partenerilor, ne-a spus Gáspár György, psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional.


În multe cupluri apar uneori dificultăţi care au în spate probleme acumulate în timp, manifestate fie prin pierderea intimităţii, nevoia de spaţiu şi interiorizare sau, pur şi simplu, prin înstrăinare. În multe cazuri partenerii nu ştiu cum să reacţioneze şi ce să facă pentru a readuce relaţia la forma iniţală, aceştia începând să se învinuiască fiecare pentru disfuncţionalităţile apărute.

Gáspár György, psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional, având specializare în hipnoza clinică, psihoterapia de familie şi psihoterapia integrativă, a vorbit la Adevărul Live despre secretele unei relaţii de lungă durată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: