Cum le place femeilor să facă sex, dar nu îndrăznesc să le ceară bărbaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sondaj realizat de publicaţia Men’s Health a scos la iveală cum le pace femeilor să facă sex, cu referire la dorinţele sexuale pe care acestea se jenează să le împărtăşească iubiţilor sau soţilor.

Femeile au dorinţe sexuale pe care şi-ar dori să le pună în practică, dar se tem că partenerii le vor înţelege greşit sau că îşi vor forma o părere negativă despre ele. Totuşi, în urma unui sondaj realizat de publicaţia Men’s Health, respondentele au mărturisit sub protecţia anonimatului cum le place să facă sex, dar nu au curajul să le spună bărbaţilor.

Cum le place femeilor să facă sex: să le fie sărutat şi lins tot corpul 

Femeile care au participat la sondaj, în cea mai mare parte, au menţionat că şi-ar dori ca partenerii să acorde atenţie în timpul sexului întregului lor trup. De regulă, bărbaţii se axează pe stimularea aceloraşi zone erogene. „Mi-aş dori să mă lingă şi să mă sărute peste tot. Visez să trezească în mine senzaţii care să erupă şi din alte locuri decât din vagin“, a explicat una dintre femeile care au participat la sondaj.

Cum le place femeilor să facă sex: mai mult sex oral

Cele mai multe femei s-au declarat nemulţumite de cât sex oral primesc din partea partenerilor. Cel mai adesea, reprezentantele sexului frumos le fac partenerilor sex oral sperând că gestul va fi reciproc. Iar atunci când au parte de sex oral, şi-ar dori mai multă variaţie: partenerii să folosească gura, dar şi limba, degetele, iar din când în când să le penetreze şi să revină la sex oral.
De asemenea, atunci când le fac sex oral partenerilor şi-ar dori ca aceştia să le dea de înţeles când se simt cel mai bine sau când le displace felul în care procedează, dar nu prin indicaţii de tipul „mai la stânga“ sau „mai jos“, ci prin scurte descrieri care să le dea de înţeles cât sunt de excitaţi.  

Cum le place femeilor să facă sex: să joace rol de prostituată

Una dintre cele mai întâlnite fantezii în cazul femeilor este să intre în pielea unei prostituate de lux, astfel încât să se poată dezlănţui în timpul unei partide de sex atunci când simte nevoia. „Am obosit să fiu mereu doamna fină din dormitor, să fac numai dragoste şi să fiu tandră de fiecare dată. Aş vrea să facă sex sălbatic cu mine, ca şi cum nu i-ar păsa cine sunt. Să se transforme într-un animal sexual şi să mă facă să-l implor să se oprească“, după cum a descris una dintre respondente.

Cum le place femeilor să facă sex: să li se vorbească deocheat

Deşi bărbaţii sunt destul de tăcuţi în timpul actului sexual, suprinzător de multe femei dintre cele care au participat la sondaj, au declarat că şi-ar dori ca partenerii să le descrie, uneori folosind şi cuvinte vulgare, ceea ce vor să le facă în timpul partidei de sex sau felul în care îi fac să se simtă. Folosirea unui „limbaj colorat“ este dorit de femei în intimitate tocmai pentru că le şochează şi au senzaţia că fac ceva interzis. 

Cum le place femeilor să facă sex: să fie tratate mai agresiv în pat

O dorinţă secretă foarte des menţionată a fost cea care face refererire la „partide de sex ceva mai agresive“, notează Men’s Health. „Agresiv“ se referă la folosirea unor accesorii cum ar fi cătuşe, bici sau face trimitere la activităţi precum legarea cu eşarfe, plesnitul la fund, trasul de păr etc. Surprinzător, multe femei şi-au exprimat dorinţa de a juca ele rolul agresorului.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite