Cum se joacă femeile cu mintea bărbaţilor: 5 efecte năucitoare

Cum se joacă femeile cu mintea bărbaţilor: 5 efecte năucitoare

Bărbaţii se pierd pe ei înşişi în faţa unei femei frumoase. FOTO powerofsoul.com

Femeile sexy pot suci la propriu minţile bărbaţilor, studii realizate în acest sens dovedind că unii sunt în stare să-şi vândă sufletul diavolului când au în faţa ochilor o  pereche de picioare lungi şi un bust generos.

O femeie atrăgătoare poate face un bărbat să uite de ce este mai bine pentru el, de banii din portofel, ba chiar şi noţiunea timpului, potrivit mai multor studii recente. Efectele pe care femeile răsfăţate de Mama Natură le au asupra reprezentanţilor sexului puternic au fost confirmate în cadrul unor cercetări ştiinţifice, pentru a nu mai exista umbră de îndoială în această privinţă. 

1. Timpul îşi pierde valoarea

 Atunci când stau de vorbă cu o femeie sexy, bărbaţii aproximează greşit durata discuţiei, scurtând-o cu până la 3,5 minute, potrivit unui studiu desfăşurat la Şcoala de Management Rotman din Toronto, Canada. Din cauză că sunt prea ocupaţi să facă o impresie bună, aceştia au impresia că timpul zboară şi pierd din vedere cât durează cu adevărat dialogul.

2. Memoria îi trădează

La câteva săptămâni după ce mint pentru a impresiona o femeie frumoasă, bărbaţilor le este greu să separe adevărul de minciună, după cum arată un studiu desfăşurat recent la Universitatea Creştină din Texas. Cu cât mint mai mult, creierul acestora începe să asimileze plăsmuirile şi să le accepte drept fapte reale, mai notează cercetătorii.

3. Devin nerăbdători

Trăsăturile remarcabile ale unei femei îi determină pe reprezentanţii sexului opus care lucrează în domeniul finanţelor să accepte condiţii de creditare extrem de proaste. Prin stimularea părţilor din creier asociate cu recompensa, femeile sexy îi distrag pe bărbaţi de la găsirea rezolvărilor corecte pe termen lung şi îi determină să se concentreze pe soluţii imediate, conform unor rapoarte de la Universitatea McMaster din Canada.

4. Se transformă în Robin Hood

Şansele ca bărbaţii egoişti să devină„mână-largă” când prin preajmă se află o domnişoară focoasă cresc ameţitor, arată un studiu britanic. Posibilitatea unei partide de sex i-a determinat pe masculi să ofere mai mulţi bani cerşetorilor, explică autorii cercetării.

5. Formele atrăgătoare au efect de drog

Un studiu desfăşurat la Universitatea din Texas a demonstrat că bărbaţii experimentează senzaţii asemănătoare cu cele provocate de droguri atunci când se uită la fotografii cu femei al căror corp are formă de clepsidră. Femeile cu talii subţiri şi şolduri proeminente transmit faptul că au un potenţial de reproducere mare, au motivat oamenii de ştiinţă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările