Cum îl faci să îţi cadă la picioare

Cum îl faci să îţi cadă la picioare

Bărbaţilor le plac complimentele la fel de mult ca femeilor.

Deşi sunt considerate sexul slab, femeile au o mulţime de calităţi care le ajută când vine vorba de cuceritul bărbaţilor. Multe nu sunt conştiente de ele, de aceea există câteva trucuri pe care ar trebui să le pună în aplicare de îndată ce întâlnesc persoana potrivită!

Privirea spune totul

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, iar cei ai unei femei sunt o poartă spre inima ei. E deajuns să îi arunci o privire sugestivă celui de care te-ai îndrăgostit şi îl vei face să îţi cadă la picioare. Când doi oameni se privesc insistent şi simt o conexiune la nivel emoţional, cuvintele sunt de prisos.  

Complimentează-l

Dacă vrei să cucereşti un bărbat, laudă-i aspectul fizic şi munca pe care o face. În acest fel, vei reuşi să îl faci să se simtă superior faţă de restul bărbaţilor şi îi vei arăta că, în ochii tăi, se diferenţiază. Cu cât se va simţi mai apreciat, cu atât va fi mai binedispus în compania ta şi îşi va da seama că are calităţi pe care le poate îmbunătăţi alături de tine. 

Află alte trucuri utile ca să-l cucereşti pe clickpentrufemei.ro. 

 

Trucuri simple de seducţie

Jocul seducţiei: Cât de devreme e prea devreme să faci sex?

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: