Cum îţi dai seama că iubeşti un narcisist

Cum îţi dai seama că iubeşti un narcisist

Un narcisist nu va fi niciodată mulţumit!

Persoanele narcisiste se adoră pe sine, au tendinţa de a fi egoiste şi nu suportă ca cineva din jurul lor să fie mai bun decât ele. Îţi sună cunoscut? Dacă şi partenerul tău se comportă astfel şi dă semne că ar fi îndrăgostit doar de propria persoană, poate ar fi mai bine să observi unele schimbări care te vor ajuta să iei o decizie.

Profită de tine

Un partener narcisist nu te va vedea ca pe o femeie pe care o iubeşte, ci ca pe o persoană de la care să extragă tot felul de lucruri atât materiale, cât şi spirituale. Va profita de naivitatea ta pentru a se bucura de resursele tale, fără a-ţi oferi nimic în schimb. La final, va deveni plictisit şi neinteresat şi va încerca să îşi găsească un nou „furnizor“. 

Îşi doreşte mereu mai mult

Un narcicist crede că e mai bun ca oricine, de aceea şi mentalitatea lui se îndreaptă întotdeauna spre mai mult. Poate îşi doreşte mai mult respect, mai multă dăruire din partea celei alături de care îşi împarte viaţa sau chiar poate îşi doreşte o persoană mai bună. Pe scurt, nu va fi niciodată satisfăcut pe deplin. Asta înseamnă că eforturile tale vor fi în zadar. Atitudinea lui îl va împiedica să se stabilească şi să găsească pe cineva lângă care să trăiască toată viaţa. 

Află alte semne evidente că eşti într-o relaţie cu un narcisist pe clickpentrufemei.ro. 

 

Cum să fii mai bună la pat

Cum să-l faci să îţi răspundă la mesaje

 

 

citeste totul despre: