Cum arată prima orgie sexuală filmată în realitate virtuală: „Creierul meu crede că particip cu adevărat la orgie, nu doar că privesc” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei femei şi patru bărbaţi goi se ivesc parcă de nicăieri şi încep să se atingă, aşa debutează prima producţie VR care face privitorul părtaş la o experienţă sexuală de grup. Proiectul „Viens!”, realizat de regizorul şi producătorul francez Michel Reilhac, a fost prezentat în cadrul unor festivaluri de film renumite, printre care Festivalul de Film Sundance şi Festivalul Internaţional de Film de la Cannes.

Producţia „Viens!” (Vino!) a fost prezentată anul acesta în cadrul secţiunilor experimentale ale unor festivaluri de film renumite, regizorul francez Michel Reilhac, printre altele co-producător al filmului ”Antichrist”, regizat de Lars von Trier, explicând că a dorit să ofere „o experienţă tantrică, în care oamenii se ating, fac schimb de energie şi sunt transformaţi spiritual, devenind una cu lumea”.

Scurt-metrajul de 12 minute a fost prezentat la Sundance într-una din camerele folosite de criticii de film pentru vizionari, care a fost dotată cu un set Oculus Rift, pentru o experienţă de realitate virtuală completă. 

Jurnalista Katherine Templar Lewis a povestit recent pentru ediţia americană a revistei „Vice” cum s-a simţit când a participat la prima orgie sexuală filmată în realitate virtuală.

image

FOTO michelreilhac.com

Este prima mea experienţă sexuală în realitatea virtuală: o orgie reală filmată la 360 de grade, care se desfăşoară în jurul meu, într-o lume virtuală. Sunt extrem de egoistă, din moment ce sunt singura care primesc plăcere şi nu ofer plăcere nimănui. Pot să privesc, dar nu pot să ating pe nimeni, cu excepţia mea, după cum povestit aceasta.
image

FOTO michelreilhac.com

Fără îndoială, este o experienţă foarte sexuală, dar nu m-am simţit ca şi când aş fi urmărit un film porno. Până la urmă, producţiile VR filmate la 360 de grade nu sunt tocmai filme (…) Însă, dacă sunt realizate corect, creierul le interpretează ca o experienţă reală, fizic şi emoţional. (…) Cum nimfele din „Viens!” au fost filmate să se uite direct la mine, creierul meu crede că particip cu adevărat la orgie, nu doar că privesc. Zâmbetele actorilor mă fac să răspund zâmbind la rândul meu, impresionată plăcut, în ciuda faptului că încerc să-mi menţin o faţă neutră, a mai explicat jurnalista.
image

FOTO qihua.org


 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite