Cum arată femeia perfectă: ce admiră bărbaţii cel mai mult la cea cu care îşi împart viaţa

Cum arată femeia perfectă: ce admiră bărbaţii cel mai mult la cea cu care îşi împart viaţa

FOTO Arhivă Adevărul

În ciuda impresiei populare, înfăţişarea nu se află pe primul loc când vine vorba de lucrurile pe care le iubesc mulţi dintre reprezentanţii sexului puternic la partenerele lor. În schimb,anumite trăsături de caracter îi înnebunesc pe bărbaţi.

Publicaţia pentru femei „Women’s Health” a intervievat mai mulţi bărbaţi şi a realizat o listă cu lucrurile care îi atrag cel mai mult pe aceştia la partenerele lor:

1. „Soţia mea este extrem de amuzantă, ceea ce mă atrage nebuneşte. Nu trece zi fără să facă sau să spună un lucru care mă dea peste cap de râs. Apreciez foarte mult acest lucru, mai ales când am o zi proastă şi mă simt stresat”, spune Marcus R.

2. „Iubita mea este foarte ambiţioasă şi iubesc acest lucru. Este avocat şi munceşte ore întregi, dar acest lucru nu mă deranjează, pentru că ştiu că vrea să fie cea mai bună la meseria ei. Cred că mă atrage acest lucru la ea pentru că şi eu sunt ambiţios şi muncesc mult şi din greu. Ne potrivitm şi încercăm să ne bucurăm cât mai mult de timpul nostru împreună”, explică Matt D.

3. „Faptul că este atât de aventuroasă. Soţia mea ar încerca totul măcar o dată şi reuşeşte mereu să mă convingă şi pe mine să încerc lucruri noi. Am experimentat o mulţime de lucruri la care nu m-aş fi gândit niciodată de când suntem împreună”, spune Shawn M.

4. „Am deseori stări de anxietate şi îmi fac griji cu uşurinţă, chiar şi în legătură cu cele mai stupide lucruri. Iubita mea este cea mai calmă prezenţă din viaţa mea. Nu numai că are abilitatea de a mă linişti, dar este dispusă tot timpul să o facă şi nu pare că se enervează din cauza crizelor mele”, declară Ryan H.

5. „Logodnica mea este foarte inteligentă, ceea ce este foarte incitant. Parcă ştie tot, absolut tot, fără să caute pe internet. Am erecţie de câte ori participă la jocuri de cultură generală. De când sunt cu ea parcă am devenit şi eu un pic mai deştept”, recunoaşte Bret H.

6. „Nu înţelegi acest lucrui până când nu ai o familie, dar pentru mine faptul că soţia mea este o mamă atât de bună este foarte atrăgător. Este uimitoare, absolut lipsită de egoism când vine vorba de copiii noştri, pentru care ar face orice. Şi reuşeşte să aibă şi o carieră, lucru care este, de asemenea, atractiv”, spune Andrew S.

7. „Iubita mea este o persoană foarte directă, lucru pe care îl găsesc foarte sexy. Nu este un lucru de care m-aş fi gândit vreodată că voi fi atras, dar îmi place cum îmi spune lucrurile clar, fără să fie răutăcioasă. Chiar înveţi să apreciezi acest lucru după ce, ani la rând, ai ieşit cu femei care vorbesc şi se poartă după o lege a lor în loc să spună lucrurilor pe nume. Dacă iubita mea e supărată, îmi spune şi îmi explică de ce, iar apoi avem o conversaţie”, spune Andrew S.

8. „Partenera mea e a dracului de distractivă. Găseşte bucurie în orice, întotdeuna este gata pentru lucruri distractive, fie că vorbim despre o vacanţă sau o călătorie în jurul ţării. Ne simţim foarte bine împreună, iar pentru mine este foarte atractiv faptul că întotdeua este deschisă la propuneri nebuneşti”, spune Avery Y.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: