Confesiunile unui maseur erotic: „Sesiunea s-a sfârşit în spasmele vibrante şi zvârcolelile agitate ale unui orgasm care a făcut-o să geamă acut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Masajele erotice cu final „fericit” sunt un serviciu destul comun chiar şi în era aventurilor sexuale de-o noapte şi a pornografiei, mai ales pentru bărbaţi. Totuşi, şi femeile apelează la astfel de „răsfăţ”, fie că se găsesc în căsnicii lipsite de sex, fie că îşi doresc pur şi simplu să se elibereze, după cum povesteşte sub pseudonimul Bo Alexis un bărbat care oferă masaje erotice contra cost doritoarelor.

Nu doar bărbaţii apelează la servicii de masaje erotice, potrivit publicaţiei „Your Tango”. De fapt, reprezentantele sexului frumos se avântă mai des decât se crede în astfel de aventuri, relatează Bo Alexis, un bărbat care se ocupă cu a oferi contra cost plăcere doamnelor, prin atingeri.

Experianţa lui Alexis a început pe când era un simplu maseur, când a constatat că multe dintre clientele sale, cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani, dădeau de înţeles că şi-ar dori ceva mai mult decât un simplu masaj.

„Prima din cele care m-au surprins a fost Ali, în vârstă de 22 de ani, din Maine. Într-o zi călduroasă de primăvară, în timpul sesiunii de examene, m-a vizitat. După ce i-am prezentat opţiunile de masaj, am ieşit din cameră pentru câteva minute, iar când m-am întors, Ali era întinsă pe spate goală şi neacoperită, zâmbind. Mi-a spus ce îşi doreşte, dar am fost puţin circumspect. I-am spus că îi voi face masaj, dar am rugat-o să se aşeze cu faţa în jos şi i-am acoperit zonele intime cu un prosop. În timp ce o masam, a început să scoată tot felul de zgomote erotice şi să îşi mişte lasciv trupul. M-am lăsat prins în joc şi am început să îi masez zonele erogene, din cap până în picioare, urmărindu-i expresiile faciale. După o oră, s-a întors cu faţa în sus. Sfârcurile de culoarea grepfrutului arătau ca şi cum ar fi ar fi explodat de plăcere. Ali era aproape de orgasm. Neexperimentat cum eram, am crezut că vrea să facem sex, însă ea mi-a luat mâna şi m-a ghidat, dându-mi de înţeles ce fel de orgasm îşi dorea. După două ore de masaj, în total, Ali a avut un orgasm foarte intens şi a părăsit salonul cu un zâmbet uriaş pe faţă, lăsându-mi un bacşiş foarte generos pentru o studentă. Atunci mi-am început cariera”, povesteşte bărbatul. 

În anii premergători sesiunii cu studenta americană, Bo Alexis a avut numeroase experienţe cu femei care dădeau cumva de înţeles că îşi doresc să aducă un strop de erotism masajelor lor. Aceste femei nu se potriveau, conform aprecierii maseurului, niciunui stereotip şi aveau vârste variate. După câţiva ani în care a acceptat, ocazional, cererile clientelor mai îndrăzneţe, bărbatul a hotărât să se concentreze exclusiv pe a oferi plăcere doamnelor. 

„Laura, o fostă corporatistă în vârstă de 39 de ani, căsătorită şi mama a doi copii, încerca încă să îşi descopere propria sexualitate şi să găsească plăcerea pe care soţul său, cu care era căsătorită de 12 ani, nu i-o oferea. Mi-a povestit că partenerul său nu înţelege că are nevoie de mai mult decât o simplă penetrare, timp de câteva minute. La început nu era convinsă că vrea un astfel de tratament, dar până la urmă s-a hotărât că are nevoie să elimine această problemă care o omora sufleteşte, trupeşte şi psihic. Am început să o ating şi să o mângâi până când i-am descoperit punctele «fierbinţi». După două ore de atingeri erotice, sesiunea de masaj a Laurei s-a sfârşit în spasmele vibrante şi zvârcolelile agitate ale unui orgasm care a făcut-o să geamă acut”, descrie Bo Alexis experienţa altei cliente care i-a călcat pragul.

Maseurul spune că aceste experienţe sunt foarte benefice pentru căsnicii şi că, mai mult decât atât, soţul uneia dintre clientele satisfăcute le-a povestit prietenilor săi despre noaptea sălbatică şi pasională pe care a trăit-o alături de consoarta sa, după ce femeia a părăsit cabinetul lui Alexis.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite