Compatibilitatea în funcţie de nume: calculează-ţi şansele de reuşită în dragoste

Compatibilitatea în
funcţie de nume: calculează-ţi şansele de reuşită în dragoste

Prenumele noastre ne influenţează personalitatea şiarmonia în relaţie

Numele de botez poate influenţa într-o mare măsură relaţia cu partenerul de viaţă. Între unele prenume există o compatibilitate foarte mare, în vreme ce înţelegerea este aproape imposibilă între altele. Poţi afla ce şanse de succes are relaţia ta de cuplu calculând compatibilitatea în funcţie de nume.

Unele cupluri trăiesc în aromnie perfectă, în vreme ce altele nu reuşesc niciodată să ajungă la un numitor comun, iar numele de botez ar putea avea o legătură cu buna înţelegere în cuplu. 

Dacă numele voastre se află într-o armonie perfectă, aveţi toate şansele să vă înţelegeţi pentru tot restul vieţii şi să vă găsiţi fericirea împreună. Calculul care stabileşte compatibilitatea în funcţie de nume se bazează pe principiile vechi ale numerologiei.

Exemple de compatibilitate în funcţie de nume

Între Maria şi Andrei, două dintre cele mai comune nume româneşti, compatibilitatea este de 76%: relaţia are toate şansele de reuşită dacă cei doi învaţă să se accepte unul pe celălalt.

Dacă vă întrebaţi ce şanse de reuşită ar avea relaţia Mihaelei Rădulescu şi a lui Felix Baumgartner, compatibilitatea numelor este foarte ridicată: 78%.

Scrie AICI numele tău şi al partenerului pentru a afla, în procente, compatibilitatea în funcţie de nume. Dacă ai două nume de botez, scrie-l pe cel mai folosit dintre ele.


Citeşte şi:

Numerologie 2015: previziuni în carieră, dragoste şi bani în funcţie de anul personal

Zodii care nu au noroc în dragoste

Compatibilitatea zodiilor în procente

 

citeste totul despre: