Cererea în căsătorie spectaculoasă a fermierului care şi-a distrus recolta de grâu din romantism

Cererea în căsătorie spectaculoasă a fermierului care şi-a distrus recolta de grâu din romantism

FOTO BBC

Un fermier a pus la cale o cerere căsătorie cu adevărat impresionantă. Preţul promisiunii unei eternităţi a constat, însă, distrugerea recoltei, dar bărbatul l-a plătit fericit cu gândul c-o să-şi dea iubita pe spate.

Un fermier în vârstă de 32 de ani din comitatul Buckinghamshire din Marea Britanie, Rick Davies, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Diana Cull, într-un mod inedit. Bărbatul a distrus recolta de grâu pentru a-şi impresiona viitoarea soţie cu un gest romantic pe care şi-l va aminti toată viaţa. Davies a „scris” pe câmpul de grâu, cu pesticide, mesajul „Di, te căsătoreşti cu mine?”.
 
Romantismul bărbatului a distrus o porţiune destul de mare de cereale, în valoare de peste 850 de euro, dar Diana, iubita acestuia, a acceptat şi a declarat că a fost copleşită de grandoarea gestului. „A fost minunat, am început să plâng. E ceva ce vezi doar în filme. Ne tot plimbam cu avionul deasupra lanului când el s-a aplecat asupra mea şi m-a întrebat ce spun. Am acceptat fără ezitare”, a declarat tânăra fericită, potrivit publicaţiei „BBC”.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările