Cele mai nepotrivite lucruri pe care bărbaţii le-au spus după o partidă de sex

Cele mai nepotrivite lucruri pe care bărbaţii le-au spus după o partidă de sex

Câteva femei au împărtăşit cele mai nepotrivite lucruri spuse de bărbaţii după ce au făcut sex. FOTO Arhiva Adevărul

Într-o lume perfectă, o partidă de sex ar trebui să se încheie cu săruturi drăgăstoase, cu ţigara de după sau cel puţin cu un moment de linişte şi pace. Ei bine, în viaţa reală se întâmplă ca bărbaţii să deschidă gura şi să spună cele mai neinspirate lucruri.

Un sondaj realizat de publicaţia Woman’s Health a scos la iveală unele dintre cele mai nefericite lucruri care au fost spuse de bărbaţi după încheierea unei partide de sex, aşa cum au împărtăşit câteva femei din propria experienţă. 

„Era prima dată din viaţa mea când făceam sex, iar el şi-a scos prezervativul folosit şi m-a întrebat dacă vreau să-l păstrez drept amintire. Nu-l iubeam şi sexul fusese dezastruos, aşa că mă simţeam oricum nasol. Nu am răspuns nimic, am încercat să mă port ca şi cum aşa ceva nu se întâmplase”, şi-a reamintit Marni S.

„Am început să mă văd cu un tip după ce tocmai mă despărţisem de altcineva, iar omul mi se părea extraordinar. Era atât de atent şi de dulce cu mine, aşa că am fost fercită când m-a invitat într-un weekend la ţară. Eram împreună de o lună, dar încă nu făcusem sex, deci este de înţeles că am sărit drept în pat când am ajuns la hotel. Totul a fost nemaipomenit, aşa că imaginaţi-vă supriza mea când, imediat după ce am terminat, mi-a trantit: «Ştiai că după oragasm bărbaţii nu vor decât să dea bir cu fugiţii? Este o chestie dovedită ştiinţific». Nici nu mai ştiu ce i-am răspuns, dar nici nu am mai fost mirată când a dispărut o lună mai târziu”, a povestit Kim C.

Cred că cel mai tâmpit şi mai jignitor lucru pe care mi l-a spus un bărbat imediat după ce am făcut sex a fost: «Eşti o femeie atrăgătoare. Porbabil că ţi-au mai rămas cam 15 ani extraordinari. Ce ai de gând să faci cu ei?», a explicat Roslyn F.

„După ce am făcut sex pentru prima dată cu un tip pe care nu-l ştiam de prea mult timp, mi-a spus: «Mulţumesc. Prietenul meu, Paul, ar vrea să facă şi el sex cu tine.» La început am crezut că glumeşte, dar când am realizat că el chiar mă oferise şi prietenului său, m-am îmbrăcat rapid şi am plecat acasă. De dimineaţă a avut tupeul să mă sune ca să mă roage să-l duc cu maşina până la aeroport. I-am spus că poate să mă aştepte, dar că sigur o să piardă zborul, apoi am închis. Nu am mai auzit de el de atunci, din fericire”, conform spuselor lui Joan M.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările