Cele mai geloase zodii: 6 iubiţi care nu uită şi nu iartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gelozia este un sentiment asupra căruia nu avem prea mult control, adesea dovedindu-se o piatră de încercare serioasă pentru o relaţie de cuplu FOTO Shutterstock
Gelozia este un sentiment asupra căruia nu avem prea mult control, adesea dovedindu-se o piatră de încercare serioasă pentru o relaţie de cuplu FOTO Shutterstock

Cele mai geloase zodii. Semnul astral sub care ne-am născut poate juca un rol considerabil în ceea ce priveşte felul în care controlăm sau resimţim această pornire care se poate dovedi distructivă în anumite situaţii.

Fiecare din noi suntem „muşcaţi“ de gelozie măcar o dată în viaţă, dar semnul astral care ne guvernează intensifică această emoţie mai mullt decât în cazul altor zodii, conform astrology.com. 

Cele mai geloase zodii: Scorpion

Nativii din Scorpion pur şi simplu radiază gelozie, fiind geloşi pe oricine a stat vreodată în apropierea partenerilor lor. Cea mai mare problemă cu care se confruntă este că nu-şi pot controla emoţiile de această natură şi izbucnirile sunt deosebit de virulente, iar acesta este principalul motiv pentru care se numără printre cele mai geloase zodii.

Cele mai geloase zodii: Peşti

Gelozia este un companion constant pentru nativii din Peşti. De regulă, Peştii pretind mult prea mule dovezi de dragoste şi atenţie de la parteneri. Atunci când aşteptările lor nu sunt îndeplinite, Peştii se distanţează. Adesea nu sunt capabili să ierte nici cea mai mică greşeală. 

Cele mai geloase zodii: Berbec

Berbecii sunt dependenţi de încrederea deplină în parteneri, pentru că detestă minciuna şi ipocriza. Însă tocmai pe acest fond, Berbecii au ajuns să se numere printre cele mai geloase zodii, uneori devenind victimele propriei suferinţe, din cauza neîncrederii. Indicat este ca nativii acestei zodii să discute sincer cu partenerii lor de viaţă orice bănuială ar avea, altfel vor fi consumaţi de îndoială. 

Cele mai geloase zodii: Leu

Mândria şi teama de a nu fi respectaţi şi iubiţi îi transformă pe Lei într-una dintre cele mai geloase zodii. Astfel, când nativii din Leu sunt răniţi de persoana iubită, aceştia suferă mai mult din cauză că şi-au pierdut puterea decât din cauza iubirii trădate. Nu degeaba, Leii au aşteptări foarte mari de la partenerii lor de viaţă. 

Cele mai geloase zodii: Taur

Taurii tânjesc după un cămin armonios, o familie fericită şi fidelitate. Atunci când au cel mai mic motiv de suspiciune, încep să investigheze şi astfel pot da naştere la scene de gelozie.

Cele mai geloase zodii: Săgetător

Săgetătorii nu recunosc faptul că sunt geloşi pentru că acest lucru este sub demnitatea lor. Dar, în acelaşi timp nu vor uita şi nu vor ierta infidelitatea. Partenerii Săgetătorilor ar fi bine să-i convingă rapid că nu au niciun motiv să fie geloşi, înainte ca problema să nu mai poată fi rezolvată, altfel îşi etalează comportamentul pentru care se numără printre cele mai geloase zodii.

Găseşte-ţi jumătatea pe PrimaLove!

Citeşte şi:

Cele mai puternice zodii: 5 câştigători aleşi de astre

Cele mai mincinoase zodii

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite