Cele mai frecvente minciuni sexuale cu care femeile îşi ţin partenerul fericit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ideal ar fi ca partenerii să renunţe la orice barieră fizică şi emoţională în timpul sexului şi să fie deschişi cu persoana care le pătrunde în intimitate. În realitate, însă, lucrurile stau diferit: uneori, actele sexuale devin momente teatrale demne de aplauze la scenă deschisă.

Uneori, gemetele de plăcere, adevărate „vitamine” pentru ego-ul partenerului, sau discuţiile sexy bune de pus în scenă în faţa unui public, nu sunt 100% naturale. 

Plecând de la aceste aspecte, publicaţia americană „Women’s Health” a realizat o listă a celor mai frecvente minciuni la care, dintr-un motiv sau altul, femeile nevoia să apeleze când vine vorba de sex:

1. „Nu mă aşteptam la asta”

De fapt, ea este epilată şi dichisită din cap până în picioare, îmbracată cu o lenjerie sexy. Desigur, ar putea spune că aşa se pregăteşte de obicei – se dă cu toate loţiunile şi se îmbracă în dantelă.

2. „Nimeni nu mi-a mai făcut chestia aia cu limba până acum”

Nimeni, în afară de toţi tipii cu care a fost. Totuşi, aceste remarci sunt bune pentru partener, „gâdilându-i” orgoliul masculin.

3. „Ai cel mai mare penis pe care l-am văzut vreodată”

Ce nu ştie, nu îl afectează, aşa că şi această minciună este binevenită, dacă bărbatul în cauză este suficient de naiv cât să nu pună la îndoială lauda.

4. „Îmi place când îmi vorbeşti vulgar”

Depinde ce cuvinte alege. Expresiile precum „Abia aştept să-mi bag maşina în garajul tău” nu intră în categoria vorbelor vulgare care au succes printre reprezentantele sexului frumos.

5. „Da, chiar acolo”

Poate puţin mai sus sau mai la stânga, dar indicaţiile fără sfârşit nu sunt tocmai sexy. 

6. „Normal că mă gândesc tot timpul la tine”

Să-i spună partenerului că Brad Pitt îi apare, din când în când, în gând atunci când el îşi dă silinţa să o urce pe culmile plăcerii nu ar fi cea mai bună alegere.

7. „Eşti cel mai bun partener sexual pe care l-am avut vreodată”

Faptul că fostul iubit a adus-o în pragul leşinului cu practicile lui sexuale nu este relevant. După un asemenea subiect de conversaţie nu ar fi nimeni fericit, doar fostul, poate, dacă ar avea microfoane în dormitorul amorezilor. 

8. „Eşti atât de sexy când ai orgasm”

În timpul sexului, mimica feţei celui care are orgasm poate fi destul de sexy, însă după ceva timp, acele expresii faciale pot deveni o sursă de amuzament veritabilă.

9. „E ok, li se întâmplă tuturor bărbaţilor”

Dacă ar da ochii peste cap ar ofta dezamăgită, ego-ul lui ar fi distrus. O astfel de minciună, chiar dacă şi nefericitul în cauză o recunoaşte, este binevenită.

10.  „Am avut orgasm”

De fapt, nu a avut, dar probabil s-a plictisit şi a vrut să îl facă să se simtă mândru de „realizarea” lui. 

Citeşte şi:

15 minciuni despre sex pe care le învăţăm din filme

VIDEO Vinzi gogoşi, primeşti sex!? Minciuni „servite” de bărbaţi după un orgasm

VIDEO PARODIE Bărbaţii spun orice pentru sex. Minciuni pe care le „servesc” femeilor

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite