Cea mai extravagantă cerere în căsătorie: cum şi-a impresionat iubita acest tânăr foarte bogat

Cea mai extravagantă cerere în căsătorie: cum şi-a impresionat iubita acest tânăr foarte bogat

Tânărul a format o inimă din maşini de lux/Imagini Shanghaiist

Un tânăr chinez foarte bogat şi-a surprins iubita cu una dintre cele mai extravagante cereri în căsătorie organizate vreodată.

Băiatul a renunţat la studii pentru a pune bazele unei companii, iar afacerea lui a avut succes. Acum, a decis să se însoare cu prietena lui, cu care este împreună din timpul liceului. Tânăra este studentă, iar inedita cerere în căsătorie a avut loc chiar în faţa camerei sale de la cămin.

Bogătaşul a închiriat 11 maşini de lux, pe care le-a parcat sub forma unei inimi, sub geamul iubitei, scrie Shanghaiist. Apoi, a chemat-o pe balcon claxonând insistent. După ce tânăra a coborât, l-a găsit stând în genunchi, cu inelul de logodnă pregătit.

Impresionată de gestul lui, studenta a acceptat imediat, dar nunta va avea loc abia peste patru ani, după ce ea va termina facultatea. Mai mulţi prieteni ai băiatului i-au fost alături în aceste momente şi au ţinut pancarte pe care scria „Vă rog, plecaţi de aici! Ea este iubita mea”.

Găseşte-ţi jumătatea pe PrimaLove

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările