Ce spune felul în care dormiţi despre relaţia voastră

Ce spune felul în care dormiţi despre relaţia voastră

Poziţia de somn dezvăluie multe despre relaţia de cuplu.

Dacă nu ştiai, felul în care dormi alături de partener îţi dictează relaţia de cuplu. Fie că v-aţi obişnuit să adormiţi unul în braţele celuilalt, fie că sunteţi mereu spate în spate, poziţia de somn poate spune multe despre voi.

Spate în spate

Nu e cea mai romantică poziţie de somn, însă e cea mai comună dintre toate, căci majoritatea cuplurilor o adoptă. La prima vedere, ai crede că dacă dormiţi în acest mod, înseamnă că sunteţi certaţi sau există un lucru care a rămas nerezolvat. Total greşit! Din contră, specialiştii în psihologie şi relaţie de cuplu susţin că această poziţie reflectă faptul că vă păziţi spatele reciproc şi sunteţi mereu în conexiune. 

Unul cuprins de celălalt

Este o poziţie clasică în care femeia e cuprinsă de cele mai multe ori. Poziţia demonstrează atât o nevoie de a proteja a bărbatului, cât şi o stare de naivitate şi fragilitate a femeii. Totuşi, un grup de analişti ai limbajului trupului din America susţin că această poziţie poate fi folosită şi ca o modalitate de evitare a partenerului. Mai exact, când femeia nu are chef de sex şi începe să nu mai fie atrasă de partenerul ei, tinde să se întoarcă cu spatele, ca şi cum ar dormi singură. 

Descoperă ce dezvăluie despre relaţia ta poziţia de somn pe clickpentrufemei.ro.

 

5 lucruri la care te ajută somnul

Trucuri pentru un somn liniştit

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: