Care sunt oamenii cei mai predispuşi la infidelitate şi din ce cauză ajungem în această situaţie, potrivit unui expert în relaţii

Care sunt oamenii cei mai predispuşi la infidelitate şi din ce cauză ajungem în această situaţie, potrivit unui expert în relaţii

Expertul India King spune că o cauză importantă a infidelităţii este venitul partenerului, asociat cu lipsa recunoştinţei FOTO nypost.com

Sunteţi îngrijorat(ă) că partenerul dumneavoastră de viaţă v-ar putea înşela? Ei bine, potrivit unui expert în relaţii, indiciul se află chiar în fluturaşul său de salariu.

Înainte de a începe să căutaţi dovezi de infidelitate, expertul în relaţii India King spune că cel mai bun mod de a afla dacă partenerul are potenţial să vă trădeze este să aruncaţi o privire la venitul acestuia. Vorbind pentru „Daily Mail“, aceasta a dezvăluit că bărbaţii sau femeile care câştigă mai mulţi bani decât partenerii lor ar putea fi infideli, în special dacă nu sunt respectaţi aşa cum merită.
 
India King a adăugat că atâta timp cât partenerul cu venituri mai mici îşi arată „recunoştinţa şi aprecierea“ faţă de cel care aduce mai mulţi bani în casă, totul ar trebui să fie bine. În timp ce King spune că teoria funcţionează pentru ambele părţi, ea adaugă că este deosebit de important ca femeile să trateze bărbaţii avuţi cu respect, oricât de sexist şi de modă veche ar suna.
 
„Respectul pentru bărbaţi este ca oxigenul, bărbaţii tânjesc după respect. Dacă îi respecţi, aceştia te vor preţui“, spune expertul.
 
Stereotipurile de gen nu se opresc, însă, aici: „Bărbaţii ştiu că este rolul lor să protejeze, să ofere şi să sprijine. Rolul femeii este să primească aceste lucruri elegant şi să-şi arate gratitudinea şi aprecierea pentru eforturile bărbaţilor“.
 
India explică şi faptul că în cazul în care femeia nu se conformează cu rolul ei, atunci bărbatul va căuta „să-şi direcţioneze efortul în altă parte, către o persoană care îl va face să se simtă apreciat.“
Experta în relaţii afirmă, în acelaşi timp, că dacă o femeie îşi critică şi îşi cicăleşte constant bărbatul, el îi va arăta în mod inevitabil uşa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: