Ce să nu faci niciodată în dormitor. Greşeli care taie cheful oricui

Ce să nu faci niciodată în dormitor. Greşeli care taie cheful oricui

Succesul în relaţia sexuală nu ţine de abilităţile fizice, ci de a fi un partener onest FOTO Shutterstock

Fie că te afli într-o relaţie de mult timp, fie că ai un partener de puţină vreme, evitarea unui anumit comportament în dormitor te poate face mai fericit.

Succesul în relaţia sexuală nu ţine neapărat de abilităţile tale, ci de a fi un partener onest. Unele greşelile sexuale pot reduce libidoul şi n-ar trebui să le faci niciodată în pat. De exemplu, dacă ai o perioadă mai stresantă la serviciu ori te-ai certat cu un prieten, indiferent de factorul de stres, uită de el atunci când intri în dormitor.

Studiile au arătat că oamenii, în special femeile, trebuie să-şi poată alunga gândurile şi stresul pentru a se excita. Asta nu înseamnă că, dacă eşti preocupată de muncă, relaţiile intime au de suferit, pentru că anxietatea ucide excitarea. Pentru femei, fantezia ar putea fi o modalitate utilă de a se detaşa de evenimentele neplăcute din ziua respectivă şi de a acorda timp partenerului.

Află aici ce greşeli fac în dormitor în mod frecvent atât femeile, cât şi bărbaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările