Ce gândesc femeile când bărbaţii îşi pierd erecţia

Ce gândesc femeile când bărbaţii îşi pierd erecţia

Femeile cred deseori că problemele erectile ale partenerilor de viaţă sunt cauzate de faptul că aceştia nu mai sunt atraşi de ele FOTO Shutterstock

Disfuncţiile erectile ale bărbaţilor au diverse cauze, de la stres până la probleme medicale. Cu toate astea, deseori femeile cad în capcana autoînvinuirii, considerând că ele sunt cauza problemelor partenerilor de viaţă.

„Poate că e bolnav. Sigur există o explicaţie medicală”

Peste 85% din cazurile de disfuncţii erectile sunt cauzate de anumite probleme medicale. De aceea, femeile care cunosc această informaţie nu se hazardează să creadă că pierderea erecţiei în timpul actului sexual e cauzată de ele ci iau în calcul o eventuală boală a partenerului.

„Mă întreb dacă e ceva în neregulă cu relaţia noastră?”

Uneori pierderea erecţiei în timpul actului sexual poate indica probleme serioase în cuplu. Dacă vi se întâmplă astfel de accidente şi credeţi că sunt cauzate de neînţelegerile din cuplu, comunicaţi cu partenerul dumneavoastră fără a-l învinui. Orice problemă are o rezolvare dacă există o bună comunicare între voi.

„Poate e supărat pe mine”

Supărările, exprimate sau nu, afectează dorinţa sexuală din interiorul multor cupluri. Nervii şi nemulţumirile pe care le acumulăm zi de zi îşi pun amprenta asupra performanţelor sexuale ale bărbaţilor. Viaţa sexuală a multor cupluri este influenţată de aceşti factori externi aşa că înainte de recurge la un tratament medical pentru rezolvarea problemelor erectile, încercaţi să scăpaţi de aceste supărări, indiferent dacă sunt provocate de persoana iubită sau de o perioadă mai tensionată la birou.

„Dacă are o aventură? Oare urmează să mă părăsească?”

Femeile cu o stimă de sine scăzută cad des în capcana acestei gândiri. Doamnele care se raportează la dorinţa sexuală a bărbatului pentru a-şi evalua feminitatea sunt deseori profund afectate de problemele erectile ale partenerilor. De asemenea, ele iau în calcul posibilitatea că bărbaţii să nu se mai simtă atraşi de ele din punct de vedere sexual, dar că există alte femei asupra cărora aceştia să-şi reverse fanteziile sexuale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările