Ce apetit sexual ai în funcţie de zodie

Ce apetit sexual ai în funcţie de zodie

FOTO Shutterstock

Dacă vrei să ştii cum este partenerul în pat, zodia îţi poate dezvălui mai multe detalii despre acest lucru decât îţi poţi închipui. Iată ce spun astrologii despre apetitul sexual al fiecărei zodii în parte.

Berbec
Este foarte posibil să-ţi fi atins maturitatea sexuală destul de devreme şi eşti înclinat spre o viaţă sexuală activă. Pentru că eşti semn de Foc, te “aprinzi” repede, dar te “stingi” la fel de repede. Trebuie să găseşti cheia menţinerii energiei sexuale astfel încât aceasta să nu se consume mai repede decât îţi doreşti.

Taur
Pentru că eşti semn de Pământ, nu intervin foarte multe schimbări în viaţa ta sexuală. Eşti genul senzual, dornic să se bucure de cele mai bune lucruri. Nu îţi place să fii grăbit, îţi place să savurezi fiecare moment din partida de sex.

Gemeni
Dacă nu te consumi prea mult încercând să le faci pe toate de unul singur, s-ar putea să îţi poţi canaliza energia şi spre viaţa amoroasă. Din când în când mai uiţi că varietatea este cheia creşterii satisfacţiei sexuale. Încearcă locuri noi, poziţii noi, muzică nouă etc.
 

Rac
Trebuie să t simţi sigur pe tine înainte de a face sex. Orice situaţie nesigură sau instabilă îţi fură cheful de sex. Nu îţi place ideea de sex oriunde cu oricine, iar în ceea ce priveşte alegerea partenerilor de sex eşti foarte pretenţios.


Leu
Eşti orientat spre satisfacerea propriilor plăceri şi te bucuri la maximum de fiecare clipă de sex. Apetitul tău sexual nu scade odată cu înaintarea în vârstă. Aşa cum e pofta de sex în tinereţe, la aproximativ acelaşi nivel se va situa şi la maturitate.


Citeşte continuarea pe problemesex.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările