Când este cel mai bine să facem sex. Experţii spun că în anumite zile plăcerea este mult mai intensă

Când este cel mai bine să facem sex. Experţii spun că în anumite zile plăcerea este mult mai intensă

Există anumite zile sau momente ale zile în care sexul este mai plăcut ca de obicei/FOTO hellodoctor.co.za

Chiar dacă nu este indicat să ne programăm relaţiile intime, este bine să ştim că există anumite momente ale zilei în care este mai plăcut să facem sex.

De exemplu, puţine persoane ştiu că pentru a avea un orgasm mai intens, o femeie trebuie să facă sex în ziua dinaintea declanşării menstruaţiei, spune sexologul Laurie Watson pentru Womansday.com. Acumularea de sânge în uter înaintea ciclului menstrual va duce la contracţii mai intense în timpul orgasmului, iar clitorisul şi labiile vor fi mai sensibile la atingere.

Cuplurile care îşi doresc partide mai lungi de sex, fără stres, ar trebui să aleagă pentru asta zilele de concediu, de exemplu în perioada Sărbătorilor de iarnă. În aceste zile, cei doi parteneri stau mai mult timp împreună, pentru că nu trebuie să meargă la serviciu şi se pot bucura de partide intime mai tihnite, cu preludiu şi lungi clipe de relaxare după.

O idee bună este ca femeia să fie disponibilă pentru o scurtă partidă de amor, dimineaţa, la prima oră. Bărbaţii se trezesc de obicei cu erecţie, prin urmare vor fi încântaţi ca partenera lor să le acorde interes chiar atunci, nu seara. Şi pentru femeie este bine să facă asta uneori, pentru că dimineaţa este mai odihnită decât seara, după o zi de muncă, iar deseori oboseala alungă cheful de sex.

Persoanele care nu prea sunt încântate de cum arată ar trebui să facă sex după ce merg la sala de sport. Chiar dacă efortul fizic nu îi ajută să slăbească, le va stimula încrederea de sine şi nu vor mai fi aşa timizi în compania partenerului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările