Beneficiile sexului pervers: oamenii cu apucături deocheate în dormitor sunt mai sănătoşi

Beneficiile sexului pervers: oamenii cu apucături deocheate în dormitor sunt mai sănătoşi

Practicanţii BDSM sunt mai puţin nevrotici, mai deschişi şi mai siguri pe relaţia cu partenerul. FOTO borednicole.com

Persoanele cu o viaţă sexuală mai puţin obişnuită, în care practicile sado-masochiste apar frecvent, sunt mai sănătoase mental decât cei cu o viaţă sexuală normală.

Adepţii actelor sexuale sado-masochiste (BDSM) au o sănătate mentală mai bună decât cei care au o viaţă sexuală obişnuită, potrivit Jurnalului de Medicină Sexuală. Cercetătorii au ajuns la această concluzie după ce au evaluat 902 persoane care practică BDSM. 

Sondajul a arătat că acestea sunt mai puţin nevrotice, mai deschise şi mai sigure pe relaţia cu partenerul în comparaţie cu persoanele care practică sexul normal.

De fapt, orice experienţă sexuală nouă creşte nivelul de bunăstare şi satisfacţia sexuală, potrivit Avei Cadell, fondatoarea Universităţii Loveology, o resursă online care furnizează cunoştinţe despre sex.  „Începeţi cu câteva palme peste fund, dar cât mai jos, nu pe os”, sfătuieşte Cadell.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: