Bărbaţii dezvăluie care este primul lucru pe care îl observă la femei: rezultatul ar putea fi neaşteptat pentru reprezentantele sexului frumos

Bărbaţii dezvăluie care este primul lucru pe care îl observă la femei: rezultatul ar putea fi neaşteptat pentru reprezentantele sexului frumos

Contrar aparenţelor, primul lucru pe care bărbaţii îl observă la o femeie este chipul FOTO 123RF

Majoritatea femeilor au grijă să-şi scoată în evidenţă formele, atunci când vine vorba de a atrage atenţia bărbaţilor, însă ce-i atrage cel mai mult pe bărbaţi atunci când o femeie le apare în cale? Răspunsul poate răsturna anumite preconcepţii pe care femeile le au despre sexul opus.

Revista „Men’s Health“ şi-a întrebat fanii de pe Twitter la ce se uită prima oară când văd o femeie. Peste 6.500 de bărbaţi au participat la sondaj, iar răspunsurile ar putea fi chiar o surpriză plăcută pentru femei.
 
Rezultatul sondajului a arătat că pe primul loc pentru bărbaţi, cu 38% din voturi, este chipul femeii. Pe locul al doilea, la o distanţă destul de mică, 34% din bărbaţi au optat pentru posterior. Sânii sunt primul lucru la care se uită 18% dintre reprezentanţii sexului masculin, iar 10% dintre bărbaţi au răspuns că picioarele sunt cele care le atrag atenţia.
 
Totodată, răspunsurile bărbaţilor la acest poll sunt relevatoare. Cineva a scris: „Am dat click pe sâni, iar acum îmi e ruşine“. „Pentru toţi bărbaţii care au spus faţa, recunoaşteţi că sunteţi nişte mincinoşi“, a scris altcineva, în timp ce un utilizator a spus că „totul depinde dacă femeia vine spre tine sau pleacă“. Alţi respondenţi n-au ales niciuna dintre variantele prezentate şi au spus că lucruri precum postura şi încrederea în sine sunt cele care contează la o primă impresie.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările