Autorii din spatele romanelor erotice: la 86 de ani, o stră-străbunică a publicat o carte pentru adulţi

Autorii din
spatele romanelor erotice: la 86 de ani, o stră-străbunică a publicat o carte pentru
adulţi

Georgie Marie, cum se semneaza scriitoarea, îşi descrie cartea drept ”picantă” FOTO: Captură video KUTV 2News

O nouă scriitoare şi-a făcut recent debutul în literatura erotică: la 86 de ani, stră-străbunica Georgia Gorringe a publicat prima sa carte pentru adulţi. Georgia nu este singura autoare care a scris romane erotice la o vârstă înaintată.

La o vârstă la care s-ar putea spune că sexualitatea nu mai prezintă interes, Georgia Gorringe semnează, sub pseudonimul Georgie Marie, un roman erotic intitulat „No Good-Bye“. Stră-străbunica din Salt Lake City, statul american Utah, îşi va lansa în curând cartea în librării, scrie People.com. Romanul erotic este disponibil online pe Kindle şi Amazon din luna februarie a acestui an.

Georgia Gorringe a scris în cinci ani cartea de 176 de pagini pe care o descrie drept „picantă“ şi, în tot acest timp, nu s-a bucurat de prea multe încurajări din partea copiilor şi nepoţilor.

Străbunica relatează în romanul erotic povestea unei femei casnice plictisite care se îndrăgosteşte de vocea sexy unui crainic, Dr. Ben Carpenter. Femeia începe să-i scrie şi să sune în timpul emisiunilor lui radio, iar apoi o tentează ideea unei întâlniri faţă în faţă cu bărbatul. „Vocea aceea de la radio, oh, avea o voce magică! O excita atât de tare!“, citeşte femeia din carte râzând, într-un interviu acordat postului de televiziune american KUTV 2News.

FOTO: People.com

Fiica autoarei, Bobbie Posey, este mândră acum de mama ei, deşi recunoaşte că a fost suprinsă când a citit detaliile picante din romanul erotic. „Câteodată îmi vine să o întreb: «Cum ai putut face asta? Cum poţi să scrii aşa ceva?»“, povesteşte Bobbie Posey.

Gorringe susţine că povestea este fictivă, dar fiica ei nu este prea convinsă de acest lucru. „Multe dintre lcururile acelea s-au întâmplat în viaţa ei reală. Noi ştim despre cine vorbeşte în carte“, spune Posey.

FOTO: Captură video KUTV 2News

Georgie Marie nu este singura autoare care a publicat romane erotice la vârste înaintate. Ida Pollock, care a încetat din viaţă la sfârşitul anului trecut, la 105 ani, a vândut mai multe milioane de copii ale romanelor sale într-o carieră de peste 90 de ani.

La un moment dat, romanciera britanică a publicat 40 de cărţi într-un interval de cinci ani şi a dezvăluit că putea să termine un roman în doar şase săptămâni, scrie Mediafax. Ea a folosit 10 pseudonime de-a lungul carierei sale.

Multe dintre personajele masculine din romanele britanicei, de obicei bărbaţi foarte curajoşi, erau create după modelul soţului ei, colonelul Hugh Pollock, veteran de război, care a fost căsătorit în trecut cu Enid Blyton. „O poveste de dragoste nu e niciodată doar o poveste de dragoste, ea înseamnă şi aventură, mister şi mişcare“, spunea romanciera britanică la începutul anului 2013.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: