Aroma care înfierbântă bărbaţii, dar le lasă rece pe femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele şi domnişoarele ar trebui să lase deoparte parfumurile scumpe, cu arome exotice, pentru că în ceea ce îi priveşte pe reprezentanţii sexului puternic lucrurile sunt mult mai simple. Bărbaţii se excită în mod deosebit atunci când simt o aromă nu prea greu de procurat, s-a descoperit în cadrul unui studiu recent.

Cercetătorul Alan Hirsch a realizat un studiu pe 31 de bărbaţi care au fost rugaţi să inspire nu mai puţin de 46 de arome diferite, timp în care fiecăruia dintre ei i s-a măsurat fluxul sangvin la nivelul penisului

Dintre cele 46 de arome, mai mult de 40% din bărbaţii testaţi au indicat un răspuns mai mult decât evident la mirosul de plăcintă cu dolveac, spre surprinderea cercetătorilor. Nu acelaşi lucru este valabil în cazul femeilor, care au rămas neclintite în faţa aromei de dovleac.

Concluziile studiului au fost publicate în The Real Science Of Sex Appeal, prilej cu care a fost indicat că numai 2% din respondenţii masculini au găsit excitantă aroma de merişoare.

image

FOTO erforlawyers.com

De asemenea, doctorul Hirsch a analizat fluxul sangvin vaginal în cazul a 30 de femei în timp ce acestea adulmecau diverse arome. Astfel, s-a descoperit că o combinaţie între mirosul de lemn dulce şi castravete stimulează fluxul sangvin în zona vaginală cu 13% în cazul sexului frumos.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite