Am aflat ce-şi doresc bărbaţii în pat

Am aflat ce-şi doresc bărbaţii în pat

Lasă-l şi pe el să preia controlul.

Eşti implicată într-o nouă relaţie şi nu ştii ce-şi doreşte partenerul? Sau vreu să-ţi surprinzi iubitul cu noi poziţii? Dacă îţi pui aceste întrebări, noi am aflat ce-şi doresc bărbaţii în pat!

Lasă-l să preia controlul

De multe ori simţim nevoia să demonstrăm cât de pricepute suntem în arta amorului şi suntem noi cele care coordonăm toată acţiunea. Bineînţeles că este incitant să vedem cum ne putem aduce iubitul pe culmile plăcerii, dar asta nu înseamnă că trebuie să facem noi totul. Lasă-l şi pe el să preia controlul şi e mult mai incinat să-i spui ce anume să facă pentru a-ţi provoca plăcere, în loc să faci tu.

Desert la pat

Nu le este uşor bărbaţilor să admită că-şi doresc ca desertul de la cină să fie servit în pat. Dar, doar imaginează-ţi cât de erotic este să serveşti ciocolata direct de pe pieptul iubitului sau să vă serviţi reciproc cu frişcă şi fructe. Va fi cu siguranţă o experienţă de neuitat!

Descoperă ce-şi doresc bărbaţii în pat pe clickpentrufemei.ro. 

Cele mai incitante locuri pentru sex
4 sfaturi pentru o relaţie sexuală minunată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: