9 lucruri pe care le fac toate femeile în timpul unei partide de sex care nu le satisface

9 lucruri pe care le fac toate femeile în timpul unei partide de sex care nu le satisface

Atunci când o femeie începe să semene cu o gimnastă, şi îi cere partenerului să schimbe frecvent poziţia sexuală, este clar că încearcă să găsească o cale de a se simţi mai bine. FOTO tvmais.sapo.pt

Sexul nu este întotdeauna extraordinar. Se mai întâmplă ca o partidă de sex să le dezamăgească în asemenea măsură pe reprezentantele sexului frumos încât să-şi dorească să se termine totul mai repede. În astfel de cazuri, femeile recurg la tot felul de trucuri pentru a face întâlnirea amoroasă mai intensă sau pentru a pune capăt chinului.

Un sondaj realizat de publicaţia pentru femei Woman’s Health a scos la iveală că femeile recurg la tot felul de trucuri pentru a face mai plăcută o partidă de sex plictisitoare, care nu le satisface, ori găsesc cea mai bună modalitate de a pune capăt corvoadei sexuale.

Se gândesc la scene sexy cu un fost iubit care le-a oferit momente de neuitat

Mintea nu poate fi oprită să ”croşeteze„ scenarii în dorinţa de a avea parte de o experienţă mai satisfăcătoare. Iar doamnele şi domnişoarele recurg adesea la imaginaţie sau la aventurile sexuale trecute în acest scop.

Încearcă să vorbească deocheat

Alteori, femeile încearcă să-i şoptească iubitului cuvinte deocheate la ureche, în speranţa că vor face acţiunea mea intensă şi că îl vor determina să răspundă provocării într-un mod care le va surprinde plăcut.

Vor să schimbe poziţiile cât mai des

Atunci când o femeie începe să semene cu o gimnastă, şi îi cere partenerului să schimbe frecvent poziţia sexuală, este clar că încearcă să găsească o cale de a se simţi mai bine.

Mimează orgasmul pentru ca partida de sex să se termine mai repede

Uneori, deşi încearcă din greu şi poate şi partenerul a făcut tot ce i-a stat în putere, femeile obosesc şi se enervează pentru că se  străduiesc atâta fără să ajungă la orgasm. Aşa că pentru a pune punct elegant unei astfel de partide de sex frustrante preferă să mimeze orgasmul.

Apelează la jucării sexuale şi la lenjerie sexy, eventual comestibilă

Uneori este nevoie de măsuri disperate, chiar dacă nu ţi-ai fi imaginat că vei recurge vreodată la lenjeria comestibilă sau la vibratorul primite cadou de la prieteni în chip de glumă, ca să faci o partidă de sex mai interesantă.

Devin somnoroase

Se întâmplă mai rar, dar se întâmplă totuşi ca ceea ce se întâmplă în aşternuturi să fie atât de plictisitor încât să simţi că ţi se închid ochii, iar un pui de somn devine mai tentant decât sexul oral pe care ţi-l face partenerul, au dezvăluit femeile care au participat la sondajul Woman’s Health.

Încep să discute despre subiecte care nu au legătură cu sexul

Cum a fost vremea azi, a avut cumva probleme la locul de muncă, ce au mai făcut vedetele etc. Nu contează prea mult subiectul atâta timp cât acesta va reuşi să pună punct sexului care nu duce nicăieri.

Încep să analizeze detalii fizice observate la partener

Parcă i-a apărut o aluniţă nouă la subraţ, oare când s-a epilat ultima dată în zona inghinală, că parcă arată ca o junglă, oare se va supăra dacă îi spui să scape de părul care îi creşte pe spate? O mulţime de alte detalii devin extrem de interesante pentru o femeie care nu este mulţumită de o partidă de sex.

Se preface că a auzit telefonul sunând

Nu contează că de regulă nu răspunde la telefon nici când stă pe canapea, pentru că îi este lene să se ridice. Dintr-o dată, în timp ce faceţi sex, i se va părea că a auzit telefonul sunând şi devine vital să răspundă acelui apel atunci, în acel moment. Evident, este doar o scuză nefericită folosită pentru a pune capăt unui partide de sex nesatisfăcătoare, asta dacă nu cumva aşteaptă să-i moară vreo bunică.
 

citeste totul despre: