7 sfaturi pentru un sex oral pe care nu-l va uita curând

7 sfaturi pentru un sex oral pe care nu-l va uita curând

Pentru un plus de senzualitate, încercaţi să vă priviţi partenerul în timp ce-i faceţi sex oral şi să scoteţi sunete prin care să-i daţi de înţeles că vă face plăcere ceea ce se întâmplă.  FOTO nie-jenite.bg

Sexul oral reprezintă într-un cuplu o dovadă de încredere pe care partenerii şi-o acordă unul altuia. Senzaţiile din timpul acestui act sexual deosebit de intim pot fi intensificate dacă reprezentantele sexului frumos vor ţine cont de câteva detalii care îl vor face pe cel iubit să-şi iasă din minţi de plăcere.

Sexologul britanic Tracey Cox a explicat pe blogul său personal câteva dintre secretele unei partide de sex oral pe care un bărbat o va aprecia în mod deosebit.

1. În primul rând, accesul la testiculele, anusul şi perineul său, dar şi pentru ca mâna să alunece nestingherită în sus şi în jos pe penis ori ca să apuce baza penisului necesită suficient spaţiu de desfăşurare. Prin urmare, aveţi nevoie de loc pentru a vă putea dezlănţui. De asemenea, fiţi atentă să nu staţi în poziţii mult prea incomode, altfel veţi ajunge să vă amorţească mâna sau să acuzaţi dureri.

2. Un alt secret stă în înălţime, precizează Tracey Cox. Folosiţi perne, prestaţi sexul oral în timp ce el stă pe o piesă de mobilier sau orice altă variantă pentru a găsi cea mai potrivită poziţie. Gura trebuie să fie la nivelul organelor sale genitale fără ca femeia să facă un efort deosebit în acest sens.

3. Utilizaţi concomitent atât mâna, cât şi gura, pentru a intensifica senzaţiile. Frecaţi penisul cu mâna, în sus şi în jos, timp în care gura ar trebui să urmeze mâna în acelaşi ritm. Pentru un plus de senzualitate, încercaţi să vă priviţi partenerul în timp ce-i faceţi sex oral şi să scoteţi sunete prin care să-i daţi de înţeles că vă face plăcere ceea ce se întâmplă. Aţi putea să-i oferiţi o privelişte şi mai incitantă în cazul în care vă masturbaţi în timp ce îi faceţi sex oral. 

4. Creaţi suficientă sucţiune, dar fără să ajungeţi să-i trataţi penisul ca pe o bomboană, o greşeală frecventă pe care o fac doamnele şi domnişoarele fără experienţă în prestarea sexului oral. Unor bărbaţi le place în mod deosebit să creaţi sucţiune în zona testiculelelor, dar cu atenţie pentru a nu provoca durere. Important este să reţineţi că rezistenţa la durere creşte pe măsură ce se intensifică şi starea de excitaţie. Un alt secret ar fi să vă rotiţi încet gura în jurul penisului, în timpul sucţiunii.

5. Este important să menţineţi relaxaţi muşchii din jurul gurii, la fel şi muşchii gâtului. De asemenea, lăsaţi buzele să alunece pe penis, în loc să le retrageţi şi să le lipiţi de dinţi. Dacă doriţi un moment de respiro, nu-i ignoraţi penisul, ci plimbaţi uşor capul penisului peste buzele dumneavoastră umezite.

6. Începeţi încet, cu atenţie pentru a nu-i răni penisul cu dinţii, apoi măriţi constant ritmul, menţinând o strânsoare fermă. Nu ezitaţi să acumulaţi mai multă salivă dacă partida se lungeşte şi să-i umeziţi suplimentar penisul. Dacă găsiţi o poziţie stabilă şi puteţi să vă folosiţi doar gura, atunci mâinile ar trebui să-i mângâie sau să-i strângă ferm posteriorul sau coapsele în timpul sexului oral.

7. Concentraţi stimularea pe capul penisului, care este şi cea mai sensibilă parte a membrului, dar nu vă feriţi, dacă vă simţiţi în stare, să încercaţi o manevră demnă de filmele porno şi să „înghiţiţi“ cât mai mult din penis. Şi de această dată, nu uitaţi să menţineţi muşchii gâtului relaxaţi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: