6 tipuri de infidelitate

6 tipuri de infidelitate

Infidelitatea poate ruina orice relaţie, indiferent de cât de mare este iubirea dintre parteneri, scoţând la iveală faptul că s-a produs o ruptură în interiorul cuplului.

Fidelitatea este un angajament reciproc bazat pe respect, intimitate, recunoaştere personală şi emoţională, dedicare, interes şi îngrijire. Este legătura care dă rezistenţă şi solvabilitate relaţiei de cuplu. Dar infidelitatea? Ştiai că este de mai multe tipuri?

Infidelitate emoţională

Una dintre cele mai comune şi, în acelaşi timp, cele mai dramatice tipuri de infidelitate este cea emoţională. Persoana înşelată este conştientă de faptul că cel de lângă ea are o relaţie cu o altă persoană. Acesta este motivul pentru care multe cupluri se despart. Dar ce se întâmplă dacă partenerul se implică emoţional într-un mod mai intens decât cu persoana de alături? Nu există niciun contact fizic, dar totuşi această legătură este bazată pe complicitate, încredere şi intimitate.

Infidelitate prin intermediul reţelelor sociale

Acest act este foarte obişnuit în aceste zile, fără îndoială. Relaţiile virtuale, de tot felul, oferă un întreg univers în care cineva poate avea una sau mai multe relaţii, plus cea de acasă. În acest caz nu există contact fizic. Dar schimbul de replici şi de imagini se numeşte tot infidelitate.

Descoperă care sunt cele 6 tipuri de infidelitate pe clickpentrufemei.ro

 

Ce ne împinge spre infidelitate

Infidelitatea, sub lupa specialiştilor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările