5 sfaturi simple pentru o viaţă sexuală incendiară: de ce este important să foloseşti lubrifiant împreună cu prezervativul

5 sfaturi simple pentru o viaţă sexuală incendiară: de ce este important să foloseşti lubrifiant împreună cu prezervativul

Comunicarea deschisă este foarte importantă. FOTO Arhivă Adevărul

Se întâmplă adesea ca plăcerea sexuală să fie neglijată, unii fiind interesaţi mai degrabă de evitarea sarcinilor nedorite şi a bolilor cu transmitere sexuală. Deşi aceste probleme sunt deosebit de importante, satisfacţia erotică ar trebui luată în serios, mai ales dacă sexul devine o activitate mecanică.

De multe ori, plăcerea sexuală este lăsată pe locul al doilea, iar relaţiile intime au de suferit. Publicaţia americană „Huffington Post” a realizat o listă cu cele mai simple modalităţi prin care puteţi reparinde flacăra în dormitor:

1. Folosiţi şi lubrifiant împreună cu prezervativul
Folosirea lubrifiantului provoacă senzaţii mult mai intense, mai ales că lubrifierea vaginală poate fi redusă din diverse cauze. Prin urmare, femeia ar trebuie să apeleze cu încredere la lubrifiant, înainte de penetrare, chiar dacă bărbatul foloseşte prezervativ. Fiţi atenţi să folosiţi un lubrifiant compatibil cu latexul.

2. Acordă atenţie preludiului
În timpul stării de excitaţie, zona din capătul vaginului, cervixul, se deschide, având un efect de „cort”, ceea ce face contactul sexual mai plăcut. Pentru acest lucru este nevoie de cel puţin zece minute de preludiu.

3. Întăreşte-ţi muşchii vaginali
Exerciţiile Kegel sunt foarte importante pentru întărirea muşchilor pelvieni, care, pe lângă faptul că ajută la controlarea vezicii urinare pe măsură ce îmbătrânim, sporesc şansele unui orgasm exploziv.

4. Găseşte punctul G
Foarte multe persoane vorbesc despre punctul G ca şi cum ar fi un buton magic care, odată apăsat, va transmite valuri de plăcere. În ciuda acestui lucru, discutatul punct al plăcerii feminine nu este atât de uşor de găsit. Una din primele senzaţii resimţite în momentul stimulării punctului G este nevoia de a urina, pentru că acest ţesut excitabil se află chiar deasupra vezicii.
 
5. Discutaţi despre ce vă face plăcere
Punctele erogene diferă de la o persoană la alta, aşa că, pentru partide de sex incendiare, comunicarea este foarte importantă. Ce îi face plăcere unei persoane îi poate displace altei persoane, dar această problemă poate fi rezolvată uşor prin câteva întrebări simple şi răspunsuri sincere. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: