5 motive pentru care femeilor nu le place să facă sex oral

5 motive pentru care femeilor nu le place să facă sex oral

De ce nu le place femeilor să facă sex oral. FOTO thetrentonlinecom.c.presscdn.com

În timp ce unele femei refuză din start ideea de a face sex oral, există mult mai multe cazuri în care reprezentantelor sexului frumos le face plăcere să-şi fericească partenerii cu o partidă de sex oral, dar evită acest lucru din motive întemeiate.

Ava Cadell, prof. dr. în sexualitate umană, autoare a cărţii „NeuroLoveology“, consideră că bărbaţii nu realizează adesea că partenerele de viaţă refuză sau evită să le facă sex oral din motive care ţin de ceea ce ei nu fac aşa cum trebuie.

De ce nu le place femeilor să facă sex oral: Îi confundă capul cu mingea de fotbal

Cea mai întâlnită plângere pe care dr. Cadell o aude de la femei în legătură cu sexul oral se referă de partenerii care le apasă pe cap în timp ce fac sex oral. În ciuda a ceea ce se întâmplă în filmele porno, femeile urăsc să fie agresate în acest mod. Poate că un bărbat se simte macho când se comportă astfel, dar pentru o femeie este neplăcut şi degradant. Mult mai indicat ar fi ca partenerul să-i spună cât de bine se pricepe la sex oral şi cât de frumoasă este în acest timp, recomandă Cadell.

De ce nu le place femeilor să facă sex oral: Ejaculează fără să o anunţe

Cu siguranţă, femeilor le place să fie surprinse din când în când, dar nu şi atunci când partenerul ejaculează în timp ce ele sunt concentrate la acţiunea orală, fără ca acesta să le ofere vreun indiciu în acest sens. „Este politicos să întrebi o doamnă dacă nu are nimic împotrivă să înghită şi chiar şi atunci să i se dea de înţeles că se apropie momentul“, subliniază Cadell. În cazul în care partenerei îi displace să înghită, atunci partenerul poate alege să termine pe o altă parte a corpului ei, cu menţiunea că „altă parte a corpului“ nu ar trebui să se refere la faţă, punctează profesorul în sexualitate umană.

De ce nu le place femeilor să facă sex oral: El nu întoarce favorul sexual

Adesea, bărbaţii consideră că sunt îndreptăţiţi să primească sex oral, dar fără vreun fel de obligaţie în returnarea favorului sexual. Aşa că dacă faceţi parte dintre bărbaţii care se mulţumesc să primească fără să dea înapoi, nu ar trebui să fiţi surprinşi că va veni ziua în care sexul oral va fi exclus din „meniu“.

De ce nu le place femeilor să facă sex oral: Neglijează igiena intimă

Îngrijirea zonei genitale presupune atenţie acordată părului pubian inclusiv în cazul bărbaţilor, nu doar al femeilor. Părul pubian trebuie tuns regulat, ceea ce oferă nu numai un acces mai bune la organele genitale în timpul sexului oral, ci ajută şi la păstrarea curată a acestora. Nu în ultimul rând, cui îi place să se încurce în firele de păr în timp se concentrează la plăcerea partenerului?, se întreabă retoric Cadell. 

De ce nu le place femeilor să facă sex oral: Durează mult prea mult

Dacă un bărbat are nevoie de mai mult de zece minute pentru a ejacula în urma stimulării orale, o femeie va începe să perceapă această activitate ca pe o corvoadă şi va încerca să o evite. Prin urmare, bărbaţii ar trebui să pună mai mult accent pe preludiu ca să fie suficient de excitaţi atunci când li se face sex oral şi astfel să se scurteze timpul necesar atingerii orgasmului. Mai există şi varianta în care partenerii pot lua o pauză atunci când partida de sex oral se lungeşte prea mult, timp în care se pot dedica altei activităţi sexuale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: