5 lucruri pe care să nu le faci niciodată într-o relaţie

5 lucruri pe care să nu le faci niciodată într-o relaţie

Chiar dacă sunteţi într-o relaţie, nu înseamnă că trebuie să fiţi tot timpul împreună.

O relaţie nouă înseamnă, cel puţin la început, timp pentru cunoaştere. Momentele în care vă întâlniţi sunt cele în care vorbiţi, vă descoperiţi, vă înţelegeţi, totul este minunat, până într-o zi în care vă daţi seama că nu mai sunteţi la fel cum eraţi la început. Relaţia voastră a înflorit, dar este posibil să fi făcut nişte acţiuni neintenţionate.

Iată care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le faceţi niciodată într-o relaţie:

Să pretinzi că îţi plac lucrurile pe care le urăşti de fapt

Este foarte important să rămâi mereu tu, chiar şi atunci când eşti într-o relaţie nouă. Spunând că îţi place ceva ce urăşti, doar pentru că partenerului tău îi place, nu te ajută cu adevărat nici pe tine, nici pe el. Aşadar, fie că este vorba de un stil de muzică, de un anumite fel de mâncare sau de un sport, nu pretinde că-ţi place doar ca să-i faci lui pe plac. 

Să îţi fie frică să ceri spaţiu

Dacă ai nevoie de puţin timp,spune-i! Nu trebuie să te simţi obligată să staţi mereu împreună sau să îl incluzi pe partener în hobby-urile tale. Dacă vrei să-ţi petreci seara vizionând un film sau citind o carte, fă-o. La urma urmei, toţi oamenii au nevoie de puţin timp pentru ei înşişi, chiar dacă se află într-o relaţie.

Află ce să nu faci niciodată într-o relaţie pe clickpentrufemei.ro. 

 

Obiceiurile care distrug încrederea dintr-o relaţie

5 locuri unde motivele de ceartă în cuplu apar din orice

 

 

citeste totul despre: