VIDEO Două Diane şi o delicioasă supă cremă, la „Click! Poftă Bună!“

VIDEO Două Diane şi o delicioasă supă cremă, la „Click! Poftă Bună!“

Diana Roman este invitata Dianei Bart la „Click! Poftă Bună!“

Diana Bart şi invitata ei, Diana Roman, se folosesc de legume pentru a da gust şi culoare mesei de prânz, sâmbătă, de la 10.30, la Prima TV.

Prezentatoarea emisiunii Click! Poftă Bună! are o invitată cu acelaşi nume şi cu aceeaşi pasiune pentru mâncarea sănătoasă. Chiar dacă nu găteşte des, actrita de teatru şi televiziune Diana Roman iubeşte legumele, aşa că ideea Dianei Bart de a găti împreună o supă cremă de legume a fost îmbrăţişată cu bucurie.
 
„Îmi plac mirosurile mâncărurilor cu legume, la fel de mult cum îmi place mirosul Bucureştiului după ploaie. E drept, în Bucureşti, plouă mai des decât gătesc eu”, povesteşte invitata. Ajutată de gazda emisiunii, Diana Roman a pus la un loc vitaminele din ciuperci, cartofi, morcovi, broccoli, gustul supei cremă fiind îmbogăţit de verdeţuri.
 
Preparatele cu carne şi dulciurile au căzut, în această ediţie de Click! Poftă Bună!, în sarcina bucătarului rezident. Astfel, Andrei Ţandără găteşte pulpe de pui marinate, cu zucchini, la cuptor şi cupe de ciocolată cu cremă şi fructe. Chef-ul se foloseşte de un „accesoriu” foarte interesant pentru ca ciocolata să ia forma unei cupe, vedeţi despre ce este vorba sâmbătă, de la ora 10:30, la Prima TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările