Tartă cu portocale, un desert ispititor

Tartă cu portocale, un desert ispititor

Când vrei să dau un gust nou unui desert banal, prepară această tartă cu portocale.

Portocala poate fi un ingredient savuros în multe reţete de deserturi. Profită de aroma sa inconfundabilă şi foloseşte atât coaja, cât şi sucul acestui fruct mai des în dulciurile tale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tartă cu portocale – Ingrediente

Pentru aluat

170 g făină
1 gălbenuş
120 g unt rece
1 lingură cacao
50 g zahăr pudră
50 g făină de migdale
1 lingură apă rece
coaja rasă de la 1 lămâie

Pentru cremă

4 gălbenuşuri
150 g zahăr
30 g făină
500 ml lapte
40 g unt moale
1 păstaie de vanilie
20 g amidon din porumb

Pentru decor

5 linguri gem de caise
1 portocală

Află cum se prepară tarta cu portocale pe clickpofatbuna.ro.

Vezi cum se fac clătitele americane cu lapte şi smântână.

Descoperă reţeta clătitelor de post umplute cu mere şi sos caramel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările