Tartă cu ceapă caramelizată şi brânză

Tartă cu ceapă caramelizată şi brânză

Răsfaţă-te cu această tartă cu ceapă caramelizată!

Cel mai mare avantaj al acestei simple sreţete de tartă cu ceapă caramelizată şi brânză este că poţi folosi un aluat gata pregătit, păstrat la congelator. Este acel gen de preparat pe care îl poţi găti chiar şi după o zi obositoare la serviciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tartă cu ceapă caramelizată şi brânză – Ingrediente

3-4 cepe, tăiate pe jumătate şi tăiate foarte subţire
2 linguri unt
sare
piper
1 linguriţă zahăr
1 foaie de aluat
1 1/2 lingură rozmarin
1 albuş bătut
3/4 cană brânză răzuită (parmezan, Gruyere, pecorino romano etc)

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară tarta cu ceapă caramelizată şi brânză!

Tartă cu ciuperci şi pui

Tartă cu ceapă

Tartă cu spanac şi brânză

Tartă cu roşii şi cârnaţi

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările