Somon la cuptor cu dovlecei, scăldat în zeamă de lămâie cu ierburi aromatice
0Repede şi gustos, într-o singură tigaie. Iată cum pregăteşti somon la cuptor cu dovlecei şi ierburi aromatice, scăldat în zeamă de lămâie. Mai uşor de atât nu se poate!
Ingrediente:
- 4 dovlecei, tocaţi
- 4 fileuri de somon
- 2 linguri frunze de pătrunjel tocate
- 2 linguri ulei
- sare , piper
- 2 linguri zahăr brun
- 2 linguri zeamă de lămâie
- 1 lingură muştar
- 2 căţei de usturoi, tocaţi
- 1 1/2 linguriţă mărar, oregano, cimbru şi rozmarin
Citeşte continuare articolului, aici!
Citeşte şi:
La ce trucuri a apelat Ioana Ginghină ca să-şi salveze căsnicia: ”Mă îmbrăcam mai sexy!”