Somon la cuptor cu dovlecei, scăldat în zeamă de lămâie cu ierburi aromatice

Somon la cuptor cu dovlecei, scăldat în zeamă de lămâie cu ierburi aromatice

Repede şi gustos, într-o singură tigaie. Iată cum pregăteşti somon la cuptor cu dovlecei şi ierburi aromatice, scăldat în zeamă de lămâie. Mai uşor de atât nu se poate!

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ingrediente:
 
- 4 dovlecei, tocaţi
 
- 4 fileuri de somon
 
- 2 linguri frunze de pătrunjel tocate
 
- 2 linguri ulei
 
- sare , piper 
 
- 2 linguri zahăr brun
 
- 2 linguri zeamă de lămâie
 
- 1 lingură muştar
 
- 2 căţei de usturoi, tocaţi
 
- 1 1/2 linguriţă mărar, oregano, cimbru şi rozmarin
Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: