Sărmăluţe în foi de viţă

Sărmăluţe în foi de viţă

Ne pregătim de weekend cu această reţetă!

Fiecare regiune a ţării noastre este, din punct de vedere gastronomic, un univers în sine. Ca să obţii cele mai bune sărmăluţe în foi de viţă, ar fi bine să le fierbi într-un vas de ceramică. Foile de varză sau de viţă-de-vie murate pune-le la desărat în puţină apă călduţă. Dacă vrei să legi bine compoziţia de sarmale, pune în ea şi un ou bătut bine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sărmăluţe în foi de viţă – Ingrediente (5 porţii)
 
1 piept de gâscă, dezosat şi tocat
100 g orez
7 linguri bulion
3 cepe potrivite
cimbru uscat
frunze murate de viţă-de-vie
200 ml borş
2-3 linguri de ulei
smântână
sare
piper
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: