Sarmale în foi de viţă, cu sos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu există masă de sărbătoare de pe care să lipsească un platou cu sarmale aburinde. Încearcă şi tu o reţetă inedită de sarmale în foi de viţă cu sos, în doar patru paşi simpli.Nu uita să desărezi frunzele de viţă-de-vie înainte să le foloseşti. Pune-le într-un vas cu apă rece, pe care o schimbi de mai multe ori. Poţi folosi pentru sarmale orice fel de carne tocată doreşti: porc, vită sau pui.

Sarmale în foi de viţă cu sos – Ingrediente (1 tavă)

20 de frunze viţă-de-vie
400 g carne tocată amestec vită şi porc
80 g orez
2 cepe
1 lingură făină
sare
piper
3 ouă
1 lămâie

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite