Reţetă de vedetă: Paste cu busuioc, preparate de Diana Bart

Reţetă de vedetă: Paste cu busuioc, preparate de Diana Bart

Diana consideră gătitul o artă!         FOTO: Sorin Stana

Diana Bart. O fată brunetă cu părul lung, veselă, fumoasă, îndrăgostită de meseria ei de jurnalist de televiziune şi de arta culinară. Diana comunică foarte bine cu oamenii şi cu ingredientele. Mâncarea ei are gust şi poveste. Este o plăcere.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Maria, mănânc orice, nu cred că e mâncare care să nu-mi placă...“ îmi spune Diana. Ne-am dat întâlnire acasă la ea. Zâmbeşte în timp ce pregăteşte ingredintele din care vom face împreună paste cu spanac şi cu brânză cu mucegai. „... mă refer la mâncărurile făcute cu gust şi frumos prezentate“, continuă frumoasa mea interlocutoare.

Bucătărie de bun gust

Ne apucăm de treabă pentru că Diana are timpul drămuit. Are şedinţă în redacţie, apoi merge în studio să pregătească ştirile pe care le prezintă la 22.30 la Prima TV, iar acasă ajunge destul de târziu.

„Îmi place bucătăria mediteraneeană. Fructe de mare, mai ales calamar, gătite foarte simplu pe grătar cu ulei de măsline sau cu un sos preparat din oţet balsamic. Gătesc cât se poate de sănătos“, îmi spune ea. „Îmi place foarte mult şi bucătăria românească. Ador ciorbele de lobodă, de fasole şi de sfeclă. La fel de mult îmi plac şi sarmalele şi ardeii umpluţi. Nu călec niciodată nimic. Pun ce trebuie, apoi dau direct la cuptor.“

Paste cu spanac şi cu brânză cu mucegai

Ingrediente:

200 g paste
400 g spanac
100 g smântână pentru gătit
100 g brânză cu mucegai
3 căţei de usturoi
sare
piper
ulei

Citiţi interviul întreg şi modul de preparare al reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: