Reţetă inedită pentru iarnă: Gogoşarii la oţet cu hrean au un gust desăvârşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obişnuieşti să pui gogoşari la borcan pentru iarnă, pentru a-i folosit drept “acritură” la friptura sau la salata de boeuf? Dacă răspunsul este da, atunci trebuie neapărat să încerci şi reţeta de gogoşari un hrean, o variantă diferită de a prepara aceaste legume delicioase.

Găseşti mai jos reţeta gospodinelor experiementate, cu ingredientele necesare şi cu modul de preparare detaliat. Gustul este unul desăvârşit şi nu este deloc greu de făcut.

Ingredientele sunt pentru şapte borcane mari de 800 de grame, însă poţi face jumătate de doză sau mai multe, în funcţie de nevoi.

Ingrediente reţetă de gogoşari la oţet cu hrean

4 kg gogoşari

800g zahăr

800ml oţet alb regal 9 grade

250g hrean rădăcină

2 linguri sare mare neiodată

7 linguriţe piper boabe

7-14 foi de dafin

Citeşte continuarea articolului, aici!

Citeşte şi:

Încă o cântăreaţă îndrăgită din România divorţează: "M-a înşelat cu o copilă de 20 de ani, după ce am trăit o dramă. Copilul mi-a murit la trei luni"

Doamna doctor Iacobescu. Antonia a dezvăluit ce carieră ar fi ales dacă nu se făcea cântăreaţă

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite