Reţetă inedită pentru iarnă: Gogoşarii la oţet cu hrean au un gust desăvârşit

Reţetă inedită pentru iarnă: Gogoşarii la oţet cu hrean au un gust desăvârşit

Obişnuieşti să pui gogoşari la borcan pentru iarnă, pentru a-i folosit drept “acritură” la friptura sau la salata de boeuf? Dacă răspunsul este da, atunci trebuie neapărat să încerci şi reţeta de gogoşari un hrean, o variantă diferită de a prepara aceaste legume delicioase.

Găseşti mai jos reţeta gospodinelor experiementate, cu ingredientele necesare şi cu modul de preparare detaliat. Gustul este unul desăvârşit şi nu este deloc greu de făcut.
 
Ingredientele sunt pentru şapte borcane mari de 800 de grame, însă poţi face jumătate de doză sau mai multe, în funcţie de nevoi.
 
Ingrediente reţetă de gogoşari la oţet cu hrean
4 kg gogoşari
800g zahăr
800ml oţet alb regal 9 grade
250g hrean rădăcină
2 linguri sare mare neiodată
7 linguriţe piper boabe
7-14 foi de dafin
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: