Pulpe de pui cu cartofi la tavă, preparate în stil grecesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când ai nevoie de o mâncare simplă, pe care trebuie doar să o pui în cuptor şi să uiţi de ea în timp ce îţi faci treburile prin casă, încearcă această reţetă de pui cu cartofi la tavă.

Cartofii şi pulpele de pui sunt marinate cu oregano, coajă şi zeamă de lămâie, ulei de măsline şi usturoi şi apoi sunt lăsate să se coacă până ating perfecţiunea. Aşa că nu trebuie să te mire dacă te lingi pe degete după ce mănânci acest preparat.

Ingrediente

450 g pulpe superioare de pui
450 g cartofi albi
zeama şi coaja rasă de la ½ lămâie
1 linguriţă oregano uscat
sare
piper
3 căţei de usturoi
60 ml ulei de măsline
120 ml supă de pui

Află cum se prepară pulpele de pui cu cartofi la tavă pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se fac chiftelele din cartofi.

Descoperă cea mai bună reţetă de tort de bezea cu cremă de cacao.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite